Cum ne schimbăm starea de spirit?

Problemele cotidiene cu siguranță copleșesc lumea toată. Din ce în ce mai mult uităm de noi înșine prinși în vâltoarea grijilor și parcă a lipsei de timp care nu-ți mai lasă puțin loc de a rezolva tot ce ți-ai propus. Când găsești o portiță de timp liber în această realitate destul de dureroasă și mult prea evidentă în ultimii 4-5 ani, îți vine să pui capul pe pernă și să dormi îndelung, să uiți de plicurile de avertisment de la bancă. Nu-ți mai vine să te mai uiți la tine, în oglindă… Ți se pare că ai îmbătrânit, că ai prea multe fire de păr alb, că începe să-ți cadă mult și tot așa obsesiile par să ia locul încrederii în sine.
După cum bine știți, femeia e suficient de complicată încât nu găsești suficiente pagini și volume să o deslusești, să știi ce vrea sau ce o face cu adevărat fericită. Adevărata fericire e greu de obținut pentru mulți dintre noi, pentru că îți trebuie resurse din cele mai diverse. Ceea ce nu știe multă lume e că poți schimba starea de spirit cu lucruri mărunte și chiar nesemnificative pentru multe minți. De la simpla comunicare empatică pe care o poți avea cu cineva la momentul oportun, mai sunt câteva trucuri care cel puțin la mine funcționează. Sunt convinsă că ați trecut si voi prin asta.
Când nu ne mai regăsim în propria piele, ne uităm în oglindă și dacă avem telefonul la îndemână sunăm la cea mai apropiată prietenă care să se joace în părul nostru și să ni-l aranjeze cum vrem, care să ne faca unghiile sau care să ne facă masaj cervical să ne scape de stres. Schimbarea e de fapt în ceea ce înseamnă să ne simțim răsfațate și frumoase. Și credeți-mă că funcționează cel puțin pentru câteva zile, iar bărbații din case sunt mai liniștiți că nu mai au certuri datorate diverselor lipsuri :). Astăzi mă simt frumoasă pentru ca Dana a făcut asta posibil și s-a jucat în părul meu.
  Fotografie0114
Vă veți întreba dacă am și pentru bărbați o soluție la schimbarea de spirit? Desigur că am. Și să întrebați mereu o femeie pentru asta… ea are soluții la toate, mai puțin la partea cu înmulțitul banilor :). Voi trebuie să mâncați o friptură la grătar pe care să o stropiți cu un pahar mare de  vin roșu, la desert o bucată de cozonac și un pupic dulce, în timp ce stați confortabil pe canapea precum PASA HASSAN.  Să aveți o zi frumoasă!

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s