Cu toată dragostea pentru tine…

Astăzi mi-a fost pusă o singură întrebare, care la rându-i a iscat nenumerate întrebări și o filosofie de viață, presărată cu emoții și lacrimi. ”De ce doamna trebuie să ne facem cadouri de Valentine`s day?„… să cumpere doar băiatul, pentru că fetele trebuie să primească, ele trebuie să fie iubite…
Am răspuns la început simplu: Greșit. Apoi mi-am dat seama că unui grup mult mai mic decât mine, trebuie să aduc completări pentru a mă face înțeleasă pe deplin, cu riscul evident de a-mi atrage cârcoteli iscate pe fondul superficiliatății.
”Ca să putem fi iubiți, trebuie să semănăm iubire, să oferim iubirea prin faptele și sentimentele noastre necondiționate; dacă vrem ca iubirea noastră să se transforme și într-un simbol sub forma unui cadou, trebuie să știm să nu așteptăm o zi anume impusă de oameni, importată de la americani sau venită din tradiția strămoșească. Trebuie să iubim mereu, să oferim mereu, să nu așteptăm nimic în schimb și să nu ne fie teamă să simțim, să plângem, să avem emoții, să ne ascundem după false sentimente sau cuvinte, să ne fie ușor să spunem sincer TE IUBESC acelei persoane spre care simțim să ne exprimăm. De ce? Ca să fim noi înșine, să ne unim creierul cu sufletul nostru, să ne unim cu spiritul pozitiv și dragostea dumnezeiască! Pentru că atunci când unui rău răspundem cu iubire, vom primi înzecit de la Dumnezeu IUBIRE și oamenii în jurul nostru vor fi mai buni. Toate acestea trebuie să le facem, pentru că într-o zi VA FI PREA TÂRZIU și vom regreta că nu am simțit și nu am exprimat ceea ce am simțit”.
Nu trebuie să dăruiești o orhidee să primești iubire, dăruiește un buchet de flori de câmp cu toată DRAGOSTEA PE CARE O AI IN TINE.
TE IUBESC ÎN ORICE MOMENT AL ZILEI, ÎN FIECARE ZI DIN AN, ÎN FIECARE AN DIN VIAȚĂ, CU SUFLETUL ȘI MINTEA DEOPOTRIVĂ, DIN ENERGIA UNIVERSULUI CE-MI DĂ VIAȚĂ.
PENTRU TINE, CEL CARE CITEȘTI!

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s