Orice dorință poate fi împlinită…

… fix ca în dictonul ”ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să ți se întâmple”! Foarte adevărat! Doar că unii dintre noi  nu cunoaștem adevăratul mecanism prin care putem să îndeplinim dorințe.  Nu putem să ne dorim și să așteptăm ”para din cer”, doar dacă ”para” aceea poate fi într-adevăr un meteorit care își schimbă traiectoria brusc și cade atras de o ”mare putere” gravitațională a unui ținut întins. Exceptând momentele paranormale (telepatice) pe care mă voi strădui să le abordez cu altă ocazie, mecanismul este foarte simplu.
Nu trebuie să fii expert psiholog să știi că orice dorință se crează pentru prima dată în plan mental, puterea gândului fiind cea care pune stăpânire pe tine. Important e ca acea putere să fie pozitivă, să fie Domnul Speranță și nu Domnul Dușman sau Eșec. Proiecția din plan mental spre planul real se face Direct, prin intermediul propriei noastre persoane. Cum? Pur și simplu ne dorim și apoi acționăm, acum sau pe măsură ce muncim și avem posibilitatea. Aceste dorințe ne aparțin și le realizăm singuri, fără ajutorul altora, doar cu ajutorul puterii noastre date de Dumnezeu.
A doua categorie de dorințe se realizează prin proiectarea cu ajutorul COMUNICĂRII. Ne exprimăm dorința către Dumnezeu, către prieteni, către colegi, către APROAPE. Acea categorie de dorințe se poate îndeplini doar dacă mesajul este transpus verbal din plan mental, în plan real. De unde să știe prietenul nostru că am dori să citim o carte frumoasă pe care nu o găsim nicăieri, dacă nu ne exprimăm? (Exemplul poate fi îmbunătățit cu alte milioane de exemple). Oricât de empatici ar fi unii, chiar nu pot citi toate gândurile. Și cum să citim acea carte dacă nu o primim? Deci? Simplu, ca în Economie. Dacă există cerere, există ofertă și dacă ambele funcționează, există piață.
GÂNDIM-ACȚIONĂM-COMUNICĂM-EMPATIZĂM-OBȚINEM.
Personal, mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să-mi îndeplinesc toate dorințele, iar cele neîndeplinite în trecut le voi îndeplini pe viitor, atunci când deciziile mele vor fi la fel de puternice precum puterea gândului.
Foto: spanishdict.com

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s