EUL și lumea dezlănțuită

        Partea frumoasă a unei etape din viață este atunci când începi să-ți descoperi propriul EU. Este etapa de mijloc a vieții.
În prima parte, vatra vulcanului se umple cu materie, cu energie, se acumulează informația, cunoștințele despre lume, despre oameni, se așează scopurile și începi să planifici. Înveți din greșeli sau greșelile te învață. Înveți să iubești sau să urășți. Cauți calea spre viitorul tău. Nu știi cine ești, dar cauți. Trimiți copii ale tale la întâlnire și nu crezi persoanele care îți vorbesc despre tine și nici viitorul pe care ți-l citește cineva în palmă. De multe ori, fără să realizezi acorzi puțină încredere în tine, fie că nu o ai, fie că aștepți poate un răspuns din exterior.
Te lași cuprins de lava fierbinte și acumulezi până începi să urci pe coșul format de înălțarea materiei sedimentate. Construiești conuri de lavă în jurul tău, bolborești cu tot cu suflet și nu știi când boom-ul se apropie și cum o să fie el. Deodată începi să fumegi. Ies la suprafață întâi toxinele, aburii minții tale urcă la cer și cauți pe sus dacă ai putea să te condensezi să reintri în vatra ta. Dai de particule minuscule, de cenușa împrăștiată în zare, fierbinte, te amesteci cu ea și curgi precum un nămol distrugător. Invadezi teritorii străine și te lași cunoscut. Dar lava încă așteaptă să iasă. La început își face apariția timid, se prelinge pe propriul con contruit în timp și în timp ce studiază spațiul din jur, presărat deja cu denivelări, erupe EUl tău. Și atunci începi să te cunoști cu adevărat. DA. Nu e nimic anormal să descoperi că terenul pe care l-ai ridicat cu atâta migală, nu are nimic de a face cu noua materie ce vine din tine. E fierbinte, e adevărată, e caldă și e doar în sufletul tău.

Foto: otleyallsaints.wordpress.com

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s