Cumperi un mărțisor, dăruiești un zâmbet…

Știți, cu siguranță, că obiectele confecționate cu mânuțele, cu inima și cu sufletul sunt cele mai frumoase. Chiar nu este important dacă materialul din care este confecționat este prețios în valoare monetară, dacă are foiță de aur sau cristale swarovski. Obiectul are valoare dacă poate smulge un zâmbet celui căruia i se dăruiește sau, de ce nu, un zâmbet celui care-l confecționează.
Micuții sau persoanele înzestrate cu haruri au confecționat până acum simboluri ale primăverii, pentru ca începând de mâine să poată fi dăruite celor dragi. O parte din micuții talentați se întâmplă de multe ori să fie copii cu dizabilități, orfani sau în general, copii din centrele inclusive. Aceste mărțișoare pe care le confecționează ei cu migală sunt menite să vă smulgă un zâmbet, să vă amintească de EI, de existența lor atârnată de un fir, de nevoia lor de fericire, de lacrima de bucurie și nici măcar nu e prea mult în noianul de nevoi.
Cumpărați un mărțișor de trei lei de la EI, oferiți un zâmbet și o viață în schimbul altui zâmbet și a unui gest nobil. Ce e mai important? Să umpleți tolba unui negustor de kitsch-uri sau să prelungiți viața unui suflet? E dreptul tău să alegi! O primăvară frumoasă!
Foto: Arhiva personală: mărțișoare handmade  confecționate de copiii din Centrul de Zi ”Dănuț”

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s