Puterea divină din ”anormal”…

Să trecem peste problemele astenice de primăvară, să mirosim verdele, să mirosim prospețimea, să simțim prin toți porii puritatea, să nu vedem nimic murdar și nimic anormal. Dacă suntem normali și sănătoși nu avem voie să ne plângem de nimic. Am cunoscut oameni cu probleme mult mai mari, din multe categorii: surdo-muți, nevăzători, poliomelitici, bolnavi de cancer ș.a. Toți au o putere de viață divină, voință de a răzbi fără ajutor, își cresc copiii frumos, își doresc să iubească și să fie iubiți, muncesc și majoritatea dintre ei sunt independenți, pentru că puterea divină îi ajută. Dacă i-ați privit vreodată reticent, să nu o mai faceți niciodată. Dacă mila vă cuprinde, renunțați la sentiment. Ei vor să fie de folos în limitele normalității. Nu există de fapt normalitate. Există viață în diverse forme. Voi cei ce vă considerați normali, să nu uitați că atunci când vă este cel mai greu, acești oameni sunt capabili să vă aducă zâmbetul pe buze. Toată iubirea, cu dedicație pentru prietenii mei ce se regăsesc aici, pentru părinții mei, pentru toți oamenii cu suflet bun!

Primăvara să vă copleșească!

2 gânduri despre &8222;Puterea divină din ”anormal”…&8221;

  1. io nu ma consider prea-normal, nu ma incadrez in tipare, altfel nici n-as fi reusit sa rezist contextului difuz si confuz .. dar, cu toate acestea, primesc cu drag urarea ta, chiar daca ziua barbatului (ahhh, ce naspa suna) vine pe 9 martie pt cei care simt ca au nevoie de asa ceva in viata lor marunta in care femeia e „roaba lui Dumnezeu”, vesnic supusa si care daca nu ar fi fost cateva reglementari, trebuia sa paseasca in urma lui ..Iar, de 1 martie este rasfatata cu cateva flori care sa (re)compenseze uitarea din timpul anului ! acesta este o parte din profilul barbatului roman intr-o buna masura misogin, care simte nevoia de a-si erija masculinitatea prin cateva tertipuri ieftine de subjugare a oricarui lucu frumos intreprins de o femeie in cotidian .. Normal, era sa te aprob printr-un comentariu protocolar, clasic, conventional ! Mno, ti-i spusei sa nu te astepti la asa ceva ..

  2. pentru ziua bărbatului, pe 5 mai, probabil voi avea alte urări. Pe 9 martie e zi de beție. Contextul pare difuz și confuz pentru că uneori cuvintele ne depășesc și gțndurile ne copleșesc. NU e o urare de 1 martie, nu e urare pentru femei sau bărbați,,, am simțit doar nevoei sa scriu aceste rânduri, pentru că o prietenă prin excelență, nevăzătoare, eroină a vieții, m-a sunat să-mi ureze primăvară frumoasă și putere divină! Îi mulțumesc ei și celor ca ea că există!

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s