Un bărbat, un caracter, un rău necesar…

După o zi în care femeia este iubită, copleșită de atenții, de flori, de urări frumoase, comparată prin compuneri, cu stelele, cu Soarele, cu Pământul și toate zeițele laolaltă, e rândul bărbaților să chefuiască, așa cum lor le place să creadă, că astăzi, de ziua celor 40 de mucenici, ar fi și ziua lor, prilej cu care vor bea același număr de pahare.

Este ziua în care noi, femeile, trebuie să acceptăm că vor chefui doar între ei. Misogini, gentlemani, timizi sau caractere puternice, își vor uni forțele și își vor rezerva dreptul să se plângă sau să se bucure despre bugetul golit cu ocazia tuturor sărbătorilor dedicate femeii. Unii își vor goli de asemenea și frustrările, în fața unui pahar plin de licoarea bahică și vor aprecia că doar ei reprezintă CAPUL tuturor soluțiilor. Ce ar fi gâtul fără cap? Nimic! 🙂

Dragii noștri! Evident că nu ne îndoim de faptul că fără Adam, Eva nu ar fi avut pe cine să cucerească, să ademenească, să iubească, să procreeze. Voi reprezentați jumătatea indispensabilă femeii și nu mă refer la categoriile care se distanțează de firesc și aleg altă variantă.

Știm că ne iubiți frumos atunci când sunteți doar cu noi, știm că sunteți ”cocoșei” de față cu alții, știm că vă place să credeți că sunteți cele mai puternice caractere și noi suntem sexul slab. Acceptăm asta de dragul vostru și în fiecare zi femeia adevărată vă dovedește prin fapte că și ea poate fi demnă de admirație și nu numai de răutăți. Are grijă de voi, precum mamele voastre v-au îngrijit să ajungeți unde sunteți. Oricum ați fi, oricum suntem, sunteți răul nostru necesar, iar noi raza voastră de Soare!

La mulți ani vouă, cu dragoste!

Nu sunteți martiri, sunteți doar jumățile unui întreg!

Imagine

Foto: flickeflu.com

3 gânduri despre &8222;Un bărbat, un caracter, un rău necesar…&8221;

  1. Feminist.Să nu uităm că dacă n-ar fi fost Adam nexam Evă. Ea s-a ivit din mutilarea lui Adam, deci din sufrerința sa. Și…DA, bărbatul este CAPUL. Femeia e gâtul…că întoarce capul cum vrea ea. Sunt de acord cu finalul. Suntem niște răi. Necesari când trebuiesc luate hotărâri esențiale și când e nevoie de forță fizică și cunoștințe tehnice ( vorba ceea * treabă de bărbat * ). Și voi, da, sunteți rază de soare în august, de obicei în jurul prânzului când stăm în câmp. ( glumesc )

  2. Exista atât de mult adevăr in „scrisul” tau de mai sus,…Alexandra!!!

    La MULTI Ani!!!…ți-e si familiei tale,..De 8,…si bineinteles,…9 Martie!!!

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s