“Marea asfaltare” şi ”nenea poliţistul”…

Mașinile poliției au ajuns toate la fel… nu mai contează care e scara ierarhică… Poliția rutieră și cea locală au aceeași mașină care… încurcă toate imaginațiile. :) Nu stau acum să analizez că cel de la Poliția rutieră are poate două facultăți sau cel de la poliția locală mai puțină școală. Am început să le încurc. Țoți se numesc agenți, indiferent că au capetele mai mari sau mai mici sub caschetă.

Ideea e că orașul e sub asediu, pe de o parte că se decopertează stratul de asfalt vechi de 100 de ani, pe de altă parte că se toarnă un strat de asfalt ce va ține, cu puțin noroc, până în primăvara viitoare, în funcție de iarna pe care o vom avea.

Alte străzi sunt bombardate de gropi și șanțuri umplute cu pietriș și am atâtea de enumerat încât deja am obosit de la primele rânduri. NU mai știi în ce direcție să o iei când ajungi într-o intersecție, dacă poți face dreapta, dacă te poți încadra la stânga… mereu ai parte de surprize.

Așa se face că și astăzi am avut parte de mocirle, șantiere și alte gropi, dar nu mare mi-a fost surpriza când un ”nene” de la o poliție locală și-a oprit mașina fix pe prima bandă, înainte de semafor și a lăsat-o tot așa până când a încurcat toată circulația și totul a devenit haos, mai ales că nu mai aveai alternativă de ocolire.

Abia după minute în șir, mândru nevoie mare de isprava dumnealui de sub semafor, a “încălecat” Loganul și a făcut stânga după parapeții marii asfaltări: așa oraș, așa haos versus ordine. :D

Imagine

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s