Să ne plimbăm cu bicicleta…

A venit primăvara și odată cu ea, înfloresc în noi diverse dorințe, care mai de care mai sugubețe. Evident că nu pot face excepție de la regulă și cu cât am mai mult de lucru la calculator, cu atât parcă îmi vine să las totul baltă și să nu fac altceva decât să ma bucur de plimbări în aer liber. Cui îi pasă că mai bate soarele de îți arde creștetul și ai uitat pălăriuța acasă? nu mai are importanță…

Am primit în dar o bicicletă… super treabă, pentru că nu am avut niciodată o bicicletă și nici nu am avut timp să ma gândesc prea mult la asta! Bună, (ne)bună, mi-a plăcut să mă plimb cu ea. Mi-a fost mai greu să mă adaptez de la clasica bicicletă a copilăriei, la stilul mai nou pe nu știu câte pinioane, dar e o treabă extraordinară să te plimbi cu bicicleta.

Mai rămâne să învăț traseele din oraș, fără gropi, fără mașini prea multe și doamne… dacă s-ar mai face și piste speciale, ar fi minunat! Am mai scăpa de aglomerație, de aerul sufocant încărcat cu gaze de eșapament și măcar în sezonul cald să ne bucurăm de mișcarea sănătoasă și plină de viață.

Haideți să ne plimbăm cu bicicleta!

2 gânduri despre &8222;Să ne plimbăm cu bicicleta…&8221;

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s