Ziua ta este în fiecare zi…

Există în viața fiecărui un om, măcar o zi pe an, când acesta, vrea sau nu vrea, el trebuie să fie fericit! Această zi este ziua lui de naștere. Ziua în care fiecare dintre noi trebuie să mulțumim lui Dumnezeu că ne-a dat viață și sănătate să ajungem până la vârsta pe care o aniversăm, să mulțumim părinților noștri care ne-au ajutat să vedem lumina zilei și ne-au crescut așa cum au putut mai bine, să ne mulțumim nouă înșine că am făcut, de asemenea, tot ce am putut să ne simțim cât mai fericiți pe acest pământ.
În etapa tinereții, zilele de naștere sunt zglobii, abia așteptate, la jumătatea perioadei din viața parcă te-ar apuca plânsul că ”ai cam îmbătrânit”, dar ferice că ai parte și de zile pline, când totul te copleșește și parcă nu-ți vine să crezi că starea pe care o trăiești e reală, e a ta, e ziua ta, e fericirea ta.
Spre finalul vieții, nici nu mai știi daca trebuie să te bucuri de tine, de iubire, de nepoți sau de faptul că mai adaugi un an de chin.
Nu știu. Mult sau puțin, multe sau puține, toate se învârt în jurul tău. Telefonul care abia a sunat în timpul anului, acum nu-ți mai lasă o mână sau un gând liber, pagina ta de facebook e plină cu mesaje și vrei să fii atent să nu cumva să lași nimic fără răspuns de mulțumire; cadourile personalizate, urările din toate părțile, mulțumiri tuturor… dar… ce poate fi mai copleșitor decât mesaje din partea unor oameni pe care îi credeai uitați sau pe care cândva i-ai depărtat de tine și care totuși și-au amintit că exiști?

De fapt? Totul e important! Oamenii, viața, gândurile, sufletul! Pentru toate amintirile, un sincer omagiu și un mare MULȚUMESC! LA MULȚI ANI! ZIUA TA ESTE ÎN FIECARE ZI! FII FERICIT (Ă)!

DSC02587

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s