Naivă cu acte în regulă…

Fiecare dezamăgire pe care o trăiești, te duce la promisiunea solemnă că nu mai vrei să o mai simți! Fiecare naivitate de care dai dovadă, te duce la promisiunea că vei fi mai atent altă dată și fiecare greșeală pe care o comiți te duce la promisiunea că nu o vei mai repeta!
E pură teorie! Nu știu câți dintre voi reușiți asta, dar eu spun că oricâți ani ar trece prin tine, după felul cum ești născut așa și trăiești.
Dacă din ”plămădeală” ești naiv, așa o duci într-o naivitate continuă și crezi în oameni, mereu ca în tine însuți; dacă ești obișnuit să ai așteptări, tot dezamăgiri întâmpini, iar oamenii perverși vor profita din plin de asta! Ce păcat că indolența, uneori, ia locul bunului simț și al curajului asumării! Așa îmi întăresc și mai mult ideea că personalitățile puternice sunt de două ori atacate: fie prin lovire, fie prin ignorare.
Oricât mi-aș promite, parcă n-aș arunca la gunoi orice umbră de speranță și să consider că au dispărut oamenii și, cu necaz, mă autodeclar ”naivă cu acte în regulă”  :(.
Foto: fotocommunity.de

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s