Iubire nemărginită… La mulți ani!

O femeie are în ea iubire! Multă iubire! Dacă nu are unde o vărsa, intră în depresie! Așa se întâmplă că, atunci când găsește o ”excavație” de umplut cu iubire, o face fără să stea pe gânduri. Unele femei își varsă iubirea pe iubiți sau soți, altele pe copiii lor dacă sunt norocoase. Eu nu am avut norocul să am copiii mei născuți, dar am avut șansa să am în preajmă permanent copii, ”copiii” mei pe care i-am educat și i-am văzut crescând.
Și așa cum mă exprimam deunăzi, mai am și într-un fel ”ghinionul” să-i văd cum se transformă din copii în adulți, din adolescenți în maturi, din zburdalnici în tați și mămici… încât uit câți ani mai am. Chiar dacă mi-a fost dat să ”cresc” generații întregi, am avut și un copil al meu, de suflet. Nepoțelul meu pe care l-am ghidat pentru prima dată acum 14 ani, astăzi este ditamai bărbatul de care sunt mândră și-l iubesc pentru tot ceea ce reprezintă el, pentru tot ce mi-a transmis sufletește și pentru că m-a ascultat și nu mă uită niciodată.
Îl iubesc chiar dacă va uita cumva să-mi mai spună că mă iubește. La cei 28 de ani de astăzi, îi doresc La Mulți ani și toată dragostea din lume. Știu sigur că, indiferent de rolul meu din viitor, cel puțin până acum nu am trăit degeaba! Te iubesc nepotul meu scump, La mulți ani și să fii sănătos acolo, la Londra și oriunde mergi!Chiar și noul prinț al Marii Britanii s-a născut în ziua în care te-ai născut și tu! Să fii sănătos și să ai parte de bucuria de care are parte și prințul.
 P1020704

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s