Soarele răsare…

sun2

Foto: clipartsfree.net

Întreaga copilărie am scrâșnit din dinți și am trecut peste toate obstacolele cu un singur gând: ”Să nu depind de nimeni decât de Dumnezeu”. Am muncit și am suferit nedreptăți și am luat-o de la fiecare capăt. Am mers către scopul meu cu voința de fier și poate că, uneori nici nu aveam prea multe resurse.

L-am avut pe Dumnezeu aproape, am avut susținere morală acasă, am avut rudele mele care m-au îngrijit și m-au ”crescut” ca pe copilul lor și niciodată nu am avut cuvinte suficiente de mulțumire. Am realizat cât poate realiza un om în această țară și spre final am avut și eșecuri care nu m-au lăsat să îmi urmez drumul drept. De multe ori, Dumnezeu nu te lasă să alegi calea cea mai scurtă, ci trebuie să te zbați pe căi ocolitoare, pentru că, spune EL, cariera trebuie consolidată cu experiență și nu cu pere mălăiețe.

După 5 ani de decepție că am ratat cărarea cea mai scurtă către o implinire mai mare și în același timp cu optimismul că soarele nu va înceta să strălucească, am avut în această săptămână timp de meditație. Concluzia meditării, tristă și fericită în același timp, a fost aceea că ”degeaba vrei să demonstrezi o viață celor din țara ta, că poți… fără prea multe cuvinte te observă și te apreciază cineva de peste ocean”. Acum rămâne să aștept cumva, fără să mă opresc din muncă, fără să pierd optimismul, fără să mai aștept ceva de la țara mea, rămâne să aștept cum va evolua viața mea, cu Soarele de partea mea. Vă doresc tuturor raze de soare, pline de optimism!

2 gânduri despre &8222;Soarele răsare…&8221;

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s