Lampionada cu surprize…

Nu mai țin minte ce am făcut anul trecut pe 12 august! Oricât aș cotrobăi prin cutia cu amintiri, chiar nu-mi mai amintesc. Știu însă că a fost un eveniment foarte frumos organizat de TNL Focșani, prima ediție a Lampionadei, la care nu am participat pentru că nu știam că aș putea, nefiind membră a grupului și pentru că pe atunci nu cunoșteam pe nimeni sau cel puțin așa aveam impresia.

Anul acesta însă, lucrurile stau puțin altfel. Copleșită de frumusețea pozelor de anul trecut postate pe internet, mi-am zis că trebuie să intru și eu în atmosferă așa că mi-am rezervat un lampion accesând acest link http://goo.gl/EdQv7a prin completatarea câmpurilor solicitate.

Am primit două mail-uri de confirmare, unul în max. 24 de ore de la înscriere şi al doilea prin care mi s-a confirmat că am lampion, chiar dacă nu sunt membră TNL și nici vârstă fragedă nu mai am :). Aștept evident încă un mail, cu o zi înainte de eveniment din care voi afla cum intru în posesia lampionului, instrucţiunile de utilizare al acestuia şi programul evenimentului.

Același lucru îl puteți face și voi accesând  linkul de mai sus sau să intrați pe pagina de Facebook: www.facebook.com/tnl.focsani.vn . Se pare că pentru a doua ediție a evenimentului, organizatorii își propun să folosească 450 de lampioane, de două ori mai multe față de anul trecut, astfel încât toți cei prezenți în Piața Gării pe 11 august, începând cu orele 19.30 să se bucure și să fie copleșiți de surprize.

Pentru lansarea lampionului la Lampioniada² am nevoie de o prietenă sau un prieten care să mă însoțească și să mă ajute. Dorește cineva? Știți cum e, primul înscris… primul însoțit 🙂 !

lampionada

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s