Paznicul ”sirenă” dintre două continente…

Straniu. Mereu liniștea nopții îți lasă loc să asculți greierii. Au început să îmi cânte la geam de câteva zile. Chiar uitasem cumva că e luna august, luna în care greierii nu contenesc, iar stelele devin din ce în ce mai strălucitoare.

Și stând și ascultând greierii și câteva acorduri de pian, am continuat explorarea misterelor Terrei pe Google maps. Ieri noapte v-am dus într-un loc izolat și v-am povestit că departe, foarte departe, există un punct în mijlocului ”inimii desenate”, în mijlocul Pacificului un loc ce reprezintă ”liniștea”.

Puteți descoperi multe insule de acest gen și vă puteți relaxa cu redesenarea rifturilor, faliilor, cutelor terestre frumos vizibile pe fundul oceanelor.

Știți ce am descoperit adineauri? Paznicul „sirenă” dintre două continente! mumie2

Arată precum o mumie egipteană și nu știu câți dintre voi ați văzut-o! Păzește spațiul dintre America de Sud și Antarctica și poate fi asemuită și cu o ”păpușă de peșteră” fâcându-și siesta!

M-am jucat cu pensula în ocean și am făcut un exercițiu copilăresc!

mumie

Presupun că paznicul este o femeie, cu un semiaspect de sirenă. Cred că mai este și prințesă, poate iubita lui Poseidon, nu știu, dar pe frunte are un șirag de perle. Nu are sens să vă spun că sunt niște insule așezate în semicerc aproape perfect și la aproximativ aceeași distanță una față de cealaltă. Au și câte un nume, dar le descoperiți voi! Sunt poate perlele negre, rare, care uneori explodează cu energia acumulată în capușorul ei frumos prin fisuri ale scoarței.

mumie3

Undeva pe partea stângă a frunții penultima perlă, Bristol, se remarcă prin câteva proeminențe feminine aproape. Să fie conștiința din gips? Sau personajul de cretă ce se va dizolva curând precum calcarul de peșteră?

mumie4Poate că v-am trezit interesul măcar puțin și găsiți și voi ”ființe conturate”.

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s