”Life is a beautiful Ride” – Focșani Up Ride

AnonimVictor_FocsaniUpRide1184914_529110857160242_963503149_n

P1020904

Voi toți îl știți pe Decebal Negoiță! Un om super energic care știe să zambească în ciuda tuturor problemelor! Soția lui, asemenea, e foarte frumoasă. Au doi copii minunați.
Îl știți pe Decebal de pe vremea când dansa în emisiunea de la Pro TV, pentru fiul său care s-a născut cu sindromul Down!

P1020913 P1020915
Decebal a pus bazele fundației ABC Down și a reușit în doar două zile să organizeze evenimentul ”Focșani UP Ride” – ”Life is a beautiful Ride” pentru a veni în sprijinul copiilor diagnosticaţi cu acest sindrom. Cu multă motivație l-a convins pe Răzvan Isac, bikerul care a traversat Europa pe bicicletă pentru această cauză, a ajuns tocmai de la Amsterdam să-și facă finishul la Focșani, iar noi toți cei cu bicicletă l-am ajutat.

P1020908P1020923
Adevărul e că, e mai mare minunea să mergi prin oraș, în caravană, cu Poliţia în faţă şi în spate : ). Ai parte de ”pârtie frumoasă”, culoar netezit, iar în lipsa pistelor amenajate și a ”șantierului” din prezent, ca amator de plimbare cu bicicleta îți dorești evenimente de acest gen în fiecare zi!
Așa cum Decebal spunea, mesajul e simplu: ”Acești copii merită să fie fericiți!” și “Dacă toți ne-am implica și am reuși să marginalizăm mai puțin, ar fi nevoie de mai puțini bani pentru integrarea lor…”…
Doar un părinte poate ști cu adevărat care este lupta, dar cei care reușesc să ajute trebuie doar să vrea!

P1020926P1020930

Acești copii nu au boli contagioase! Sunt frumoși, foarte afectuoși și cu multă afectivitate și din partea noastră pot reuși activități minunate, așa cum copilul lui Decebal cântă la pian sau așa cum copiii SD din caravana UP RIDE au reușit să parcurgă traseul pe bicicletă.
Felicitări organizatorilor și, totodată, participanților! Gândiți-vă că, așa cum oamenii sănătoși au nevoie de cineva alături, cei care au o anumită ”problemă” au nevoie de noi toți!
Frumoasă caravană, frumoase zâmbete și codițe!

P1020916Imagini video AICI

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s