Dorel în seria trei!

Dorel există peste tot!

Dorel, pentru cei care nu sunt familiarizați cu numele, este emblema muncitorului care nu a învațat matematica la timp, mai ales geometria și eventual, la fizică, problemele cu ”punctul G” (a se citi punctul de greutate al unui plan inclinat :P), le-a omis pentru că dormea cu mâinile în ”X necunoscuta”, pe bancă.

Dorel este personajul inventat și bine ales a muncitorului stângaci, prezent într-o reclamă publicitară! Să le dea Domnu` inspirație pe mai departe celor care s-au gândit la acest personaj… tocmai mi-a amintit cineva că autorul e Bogdan Naumovici și echipa sa! Mă simțeam datoare să precizez asta, pentru că nu am făcut-o la primul episod!

Este de departe, cel mai amuzant personaj românesc! Dorel este peste tot unde este nevoie de el! V-am prezentat zilele trecute episodul 1 și 2 din serialul Dorel, cel observat de mine!

Câutând alte cazuri, dau peste Dorel care sărbătorește solemn ziua de 23 august 2013, tocmai la Adjud! Constat că a făcut un episod pentru care nu mă pot abține să nu mă amuz! 🙂

Dorel de la bază, sprijinit relaxat de ”o chestie” așteaptă basculanta cu pământ! Soferul basculantei ajunge la bază și tacticos calculează care ar fi centrul gropii de umplut!

Fizica însă e mai grea decât intuiția! Dorele, ai picat bacu`! … restul vă invit să urmăriți AICI… cu final apoteotic! Chiar nu-l ratați!

Presimt că serialul va continua… 🙂

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s