Dorel „a dat-o” iar în ţeavă!

După câteva episoade din seria „Dorel şi marea termoficare” am zis că e cazul să nu mai plictisesc cititorii pentru că, în genere, cam toată lumea s-a lămurit cum stă treaba pe la noi prin oraş şi prin altele!

Astăzi, cu scuzele de rigoare, chiar nu mă pot abţine să nu relatez, sper ultima păţanie, pentru că s-au copt nucile! 🙂

M-am lăsat păcălită joi, 3 octombrie, cu ocazia marelui festival al viei şi vinului, că la robinete va curge apa caldă! Deschid, nimic. Vineri, se scuză aştia, că cică durează 48 de ore până se face circuitul complet. Deschid! Praf în ochi! Citesc în presă că marţi are toată lumea apă caldă. Deschid marţi dimineaţă, fără speranţe mari, mort! Vin spre seară de la muncă, după ce am mai îndurat o repriză de frig, încerc robinetul cu degetul,  pauză!

Nu apuc să „mă amuz”  bine că primesc două ştiri bombă: una de la vecina de la blocul de alături care mă anunţa de ultima ispravă a lui Dorel şi „scuza” din comunicatul oficial preluat de la Radio Dada de către Vrancea Media, din partea ENET-ULUI că „Probele la căldură generează sincope în furnizarea apei calde”. Hahahahaha,  bună asta! Mă întreb cât brainstorming fac aştia în fiecare zi să mai inventeze câte o scuză!

Acum ce să fac mai întâi? Evident m-am deplasat rapid în cartier să surprind păţania lui Dorel!

Şi pozez ditamai balta! Dorel a dat cu excavatorul în ţeava de apa rece!

P1050407 P1050408Nu a fost suficient că toată vara a dat cu excavatorul în firele de înaltă tensiune, acum a mai tăiat puţin şi apa rece, că din cea caldă avem destulă!

Mă duc la faţa locului şi pozez! O doamnă de la parter mă ceartă puţin că am venit cam târziu şi n-am surprins „fântâna arteziană”. Mă scuz spunându-i că am fost la serviciu şi acum am putut ajunge.

P1050411„Să vedeţi doamnă, că Dorel (chiar aşa s-a exprimat) s-a uitat după nuci şi n-a mai ştiut la ce adâncime să excaveze”! 🙂 Mă uit mai atent şi doi nuci frumoşi încadrau peisajul! Am găsit şi eu două şi mi-am mai amăgit puţin stomacul! 🙂 Bune nucile!

P1050413Dorel, cel cu lopata, mândru nevoie mare, mă întreabă dacă poate apărea în poză! Îi spun ca da şi imediat se aranjează cu lopata în mână, în poziţia manechinului, mai ştim noi care!

P1050416Dorel din excavator, înainte să plec de la faţa locului, a luat o pauză de ţigară! Probabil ultima lui ţigară din pachet, după atâta treabă merita relaxarea! Pozat fiind ia atitudine: „Chiar începi să mă enervezi cu atâtea poze”. Răspund: „Ştiu… şi eu m-am enervat destul pe tine”. Pam Pam!

P1050421Cred că tot din cauza nucilor, au greşit şi aia adâcimea de foraj a gazelor de şist, de nu au mai ştiut unde e falia şi ne aruncă în ochi praf de migdale!

10 gânduri despre &8222;Dorel „a dat-o” iar în ţeavă!&8221;

    • DAcă nu aveam praf în ochi, mai umblam orbecaind la robinet? nu! Dacă nu era Dorel, mai aveam eu seria „din cartier”? nu! DEci? TRaiască „marea termoficare” ce m-a (ne-a) păcălit cu „jale”. Pam …

    • apa rece din balta! luati de va saturati! Chiar şi in deşert, unele state şi-au pus oraşele cele mai evoluate! ma intreb daca astia care se ocupa cu … au fost in vizita pe unde si au preluat vreun model de management! … asa ca idee! vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiii

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s