Buzunarul cu pâine!

Profesional, nu are nicio legătură cu teatrul, dar este atât de pasionat, încât nu ai zice că cineva din domeniul juridic poate să „sufle” toate premiile din cadrul concursurilor şi festivalurilor de teatru cu liceenii pe care, cu dragoste i-a unit şi i-a format ca o echipă adevărată: „Trupa de teatru Protha”.

A simţit că trebuie să facă mai mult, nu s-a oprit aici! A aplicat talentul şi experienţa sa şi la locul de muncă. A găsit oameni extrem de talentaţi la penitenciarul la care lucrează şi astfel, Cătălin Sfârloagă, cel care îmbină în viaţa sa două domenii diferite şi le face perfect pe ambele, şi despre care vă tot scriu de câteva minute, a mai făcut o „ispravă”! A pus în scenă o piesă de-a lui Matei Visniec – Buzunarul cu Pâine, cu doi dintre cei mai talentaţi oameni care au avut nenorocul „să greşească în viaţă”!

Cătălin Sfârloagă regizor, un bărbat cu pălărie (Ştefan Cosma) şi unul cu baston (Viorel Andrei), cu sprijinul Ateneului Popular „Maior Gh. Pastia”, vă aşteaptă să le priviţi „isprava”, pe la orele 14.00, Vineri, 11 octombrie 2013.

Nu are rost să vă eschivaţi, pentru că este gratuit! Pe bune! Eu vă insoţesc dacă vă e ruşine să intraţi singuri! Fiind prima experienţă a lui Cătălin, în afara grupului de liceeni, eu zic să-l susţinem şi să încurajăm spectacolul să poată participa mai departe la concursuri!

afisteatru

Vineri, 11 octombrie, 14.30 (incepe), Buzunarul cu pâine, Ateneul Popular „Maior Gh. Pastia”, Focşani!

P.S. Nu e Florin Salam! este un exerciţiu de cultură, un experiment, un exemplu, o muncă! (aviz acelui segment)!

Un gând despre &8222;Buzunarul cu pâine!&8221;

  1. Buna seara,
    Ma bucur sa aflu ca oamenii de „dincolo” au sansa sa traiasca, sa se implice in astfel de proiecte culturale. Au tot dreptul si … bravo celor care le acorda acest „credit”, felicitari celor care au avut „curajul ” sa participe, si mai ales felicitari celor doua persoane – actori. Multa sanatate, fruntea sus…

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s