Cod galben! Domnule Primar, împrumutaţi-mi o doză de fericire din cutiuţa dumneavoastră secretă!

Astăzi a plouat intens!

Părea călduţ pentru o zi de octombrie 15, iar ploaia părea adusă de ciclonul mediteraneean, mai ales că s-a pus pe nişte tunete ciudate. Atât de ciudate, încât nici eu nu mi-amintesc dacă am mai auzit tunete în octombrie şi până şi colegii m-au întrebat dacă sunt normale.

Cred că tunetele alea ţineau cu primarul, care tocmai a spus că temperaturile de afară sunt destul de ridicate pentru a nu da căldură non stop. Domnule Primar, eu căldură încă nu am primit şi nici apă caldă! Aştept încă ziua când aţi promis că daţi. Daţi cum puteţi, dar daţi o dată, că dacă mai plouă veţi da vina pe vremea ce nu i-a dat voie lui „Dorel” să termine treaba la timp.

Aşa cum am intuit, nişte ploi au mai încurcat treburile jumătate de zi, pentru că atunci când e uscat şi caniculă, nu se poate munci din cauze hipertermice! Mereu găsim câte o scuză!

Ideea e una! Nervii mei sunt întinşi la maxim, în casă am doar 12 grade, de 4 luni nu am apă caldă, bani nu am suficienţi de cheltuieli suplimentare, pentru că trăiesc unde trăiesc… şi lanţul vicios nu se mai termină! Hapciu!

Domnule Primar, dacă apuc să răcesc până îmi daţi căldură şi apă caldă, mă înscriu la audienţe să-mi plătiţi reţeta pentru răceală şi pentru depresie hipotermică şi, eventual să îmi împrumutaţi o doză de fericire din cutiuţa dumneavoastră secretă!

P.S. mâine vântul suflă cu putere şi plouă intens!

travelwithasmileFoto: travelwithasmile.wordpress.com

Update 16.10.2013. Aşa cum am intuit, m-am îmbolnăvit! Febra s-a instalat şi fac eforturi să nu-mi iau concediu medical! Am trecut pe la farmacie… nu vă costa prea mult deocamdată. Aduceţi-mi aminte domule primar, când vă întâlnesc, să vă cer 40 de lei. Doar atât m-au costat remediile! nu mai pun la socoteală alte genuri de afecţiuni!

Update 17.10.2013: Febră am, în casă 12 grade am, apă caldă n-am. S-a împlinit şi cel de-al „n”-lea termen al amânării furnizării de apă caldă şi căldură şi la fel de nerespectată promisiune a rămas. Ziua a trecut, frigul a rămas!

4 gânduri despre &8222;Cod galben! Domnule Primar, împrumutaţi-mi o doză de fericire din cutiuţa dumneavoastră secretă!&8221;

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s