Acum poţi fi cea mai frumoasă!

Fotografie0115Vă spuneam pe la începutul anului, într-o altă postare, că femeia, atunci când are diverşi „pitici” are nevoie de o schimbare. Şi cum nu orice fel de schimbare poate fi la îndemână, cea mai facilă este schimbarea de „look”. Recunosc că deseori recurg la ajutorul coaforului, pentru că „piticii” mei sunt mai jucăuşi şi des influenţaţi de factorii externi.

Chiar astăzi, o copilă mi-a spus că nu mai ştie de la o săptâmână la alta cum este părul meu: lung, scurt, blond etc. DA! Pentru că dintr-o fericită conjunctură am cunoscut-o pe Dana, cea care s-a întors din Spania cu multă voinţă să facă fiinţele feminine fericite, să împartă din experienţa ei acumulată cu noi, cele apăsate de stresul cotidian.

Pentru că este la începutul afacerii sale, Dana are mai mult timp să se joace în părul tău, să te vopsească, să te pieptene, să-ţi facă şi codiţe sau să-ţi facă cele mai frumoase sprâncene cu foarte multă răbdare. Ea este o frumoasă prin excelenţă, dar zâmbetul şi căldura cu care te face şi pe tine frumoasă, te face să uiţi de toate necazurile.

Fotografie0114Acum nu mai este cazul să te gândeşti să alergi la supermarket să-ţi cumperi vopseaua de păr şi să te murdăreşti chinuindu-te singură, pentru că acum, dacă mergi la coaforul Danei, nu mai plăteşti jumătate din bugetul alocat pentru mâncare, ci jumătate din suma pe care o dădeai înainte la alte saloane. Dana are preţuri promoţionale şi puteţi profita, atât de preţuri, cât şi de faptul că va fi la dispoziţia voastră fără să spună că nu are timp.

Fotografie0142

Sună cu încredere la Wonderful Look Beauty Center, la numărul  0784.637.635 şi mergi repede să te faci frumoasă pe Str. Unirea Principatelor nr. 5, nu departe de intersecţia Big Centru.

beautysalonFoto: „cea din posterul din centru-stânga  este DANA”

Vei fi fericită dacă o faci pe Dana să zâmbească!

 P.S. mi-a promis ca-si va face pagina de facebook si va va tine la curent cu toate promotiile! 🙂

2 gânduri despre &8222;Acum poţi fi cea mai frumoasă!&8221;

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s