Expoziţia lui Victor…la Căpitanu`

Pe Victor îl cunosc de pe vremea când era elev la liceul unde îmi desfăşor mare parte din activitate. Era un elev obişnuit, supărat pe cei care nu-l înţelegeau şi ataşat de restul. A trecut prin multe, bune şi rele, dar mai presus de toate şi-a păstrat optimismul şi a mers mai departe. A terminat o facultate şi acum studiază economia în cadrul unui master, pentru a fi capabil să-l ajute atât pe tatăl său, cât şi pe el însuşi în viitoarea afacere. Bineînţeles că până atunci, poate şi economia ţării se mai redresează 🙂 şi nu va fi chiar atât de dezamăgit.

Victor este pasionat de muzică, de plimbările cu bicicleta şi, nu de foarte mult timp, cochetează cu arta fotografică. Nu am ştiut de acest talent al lui până când nu l-am văzut la un eveniment în care a surprins nişte imagini, inclusiv cu mine, cu multe zâmbete pe chipurile participanţilor.

Şi pentru că sunt curioasă ce alte imagini mai are de arătat, mă voi duce sâmbătă, 9 noiembrie 2013, ora 18, să văd prima lui expoziţie într-un cadru mai puţin obişnuit. Probabil că vrea să îmbine muzica, atmosfera de PUB şi imaginile rupte din realitate în format digital.

Vă invit şi pe voi „La Căpitanu” din Focşani, să vedem realizările lui Anonim Victor. Poate că şi fetele cărora Victor le-a dat flori vor fi acolo :). Intrarea este gratuită!

victor

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s