IEFTIN DOAR LA FLOZAMPET!

În toată nebunia asta românească, dominată de măsuri incompetente pe toate planurile, m-am gândit că nu ar fi rău să vă descreţesc frunţile. Nu ştiu dacă voi reuşi, pentru că sunt conştientă de problemele care ne apasă pe toţi, dar măcar încerc, eu însămi încercând să-mi regăsesc zâmbetul atunci când am ocazia.

Şi să plecăm de la ideea că în lupta pentru supravieţuire ne alegem să ne câştigăm veniturile pe cont propriu, fără să depindem de şefi sau de buget. Să presupunem că toate sunt roz si mediul de afaceri merge ca pe roate, fără să ne gândim că micii întreprinzători plătesc taxe peste taxe, chiar şi inventate peste noapte şi la final, de fapt nu te mai alegi cu nimic, nici măcar să-ţi plăteşti angajaţii. Să trecem peste toate aceste realităţi şi să ne rezumăm la simplul fapt că atunci când ne alegem numele unei firme, trebuie să fie plăcut şi cu impact, iar în funcţie de domeniul de activitate trebuie să alegem un loc bun, cu priză la clienţi.

Partea cea grea este atunci când alegem numele firmei. Ne consultăm intens în familie, alegem câteva variante, de obicei derivate pe numele noastre sau pe adjective plăcute creierului nostru şi ne deplasăm spre Registrul Comerţului (bine măcar că nu alegem din vocabularul obscen ceva, care deseori pe alte meleaguri, au altă însemnătate, profundă chiar! 🙂 ). Acolo constaţi, că există nume de firme cu acelaşi nume şi eşti nevoit să schimbi opţiunea pe loc. Plecând de la aceste supoziţii, schematice, probabil că aşa s-a întâmplat şi în cazul firmamentelor pe care le vedem deseori şi care ne amuză teribil: „Gogoşica fierbinte”, „Chilipiruri”, „Pazvanti chiorul”, „Hangiul burtos” etc. .:)

Deunăzi, poposii pe meleagurile frumoase alte târgşorului Neamţ, care înfloreşte pe zi ce trece şi chiar se observă că acolo se munceşte şi se investeşte atât în imaginea oraşului, cât şi în domeniul serviciilor şi a turismului. Cred că s-a înţeles că nu degeaba i s-a dat denumirea de târg şi că tradiţia trebuie păstrată şi valorificată.

Dacă nu aveţi maşină să vă deplasaţi, Tg. Neamţ are o autogară modernă, unde poţi coborî sau urca într-un mijloc de transport în comun. Autogara se numeşte FLOZAMPET şi mă tot întreb de o săptămână de la ce vine denumirea?

Flori, zambile şi petunii? Flori zâmbitoare în peturi reciclate? …(sper să nu se supere proprietarul şi, dacă mai trec pe acolo, chiar îl voi întreba!)

Voi ce părere aveţi?

FLOZAMPET

9 gânduri despre &8222;IEFTIN DOAR LA FLOZAMPET!&8221;

      • cu placere….ai o calaturie gratuita la alegere pe oricare din traseele interjudetene:bucuresti; Bacau; brasov; tg.mures

      • eu am glumit cu acea calatorie gratuita! chair nu ma asteptam sa si primesc! VA multumesc si poate, cine stie, voi avea nevoie! Daca nu, va voi vizita cu siguranta! inca un plus castigat firmei dvs pentru ca sunteti atenti la detalii! felicitari!

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s