Dumnezeu este Universul şi Universul eşti TU!

Şi ce-ar fi viaţa fără mărunţişurile care îţi fac plăcere şi care îţi arată că merită să trăieşti? Şi ce ar fi viaţa fără poezie sau fără cozonacul cu stafide sau prăjitura cu mere sau trufele cu ciocolată care te fac să uiţi de nemerniciile vieţii? Şi ce-ar fi viaţa fără căldură şi fără vinul roşu care te face să uiţi pe care clapă a pianului e fericirea? Pentru că fiecare clapă înseamnă fericire şi fiecare clipă ce ţi-e dată în sănătate trebuie să o trăieşti şi să simţi că eşti unic în Univers şi că nimeni ca tine nu mai există! Eşti unic ca OM şi toate faptele tale şi sentimentele tale trebuie să-ţi fie dedicate către un rost. Rostul către cei din jurul tău! Care ţi-ar fi rostul, dacă nimeni nu ar şti că exişti? Dumnezeu este Universul şi Universul eşti TU! Învaţă să trăieşti şi fiecare clipă să-ţi fie fericire! probabil că mai puteau fi adăugate multe, dar mă rezum la o seara frumoasă pe măsura inimilor voastre!

fisierulmeuFoto: fisierulmeu.ro

4 gânduri despre &8222;Dumnezeu este Universul şi Universul eşti TU!&8221;

  1. „Dumnezeu este Universul.” „Universul esti Tu.” Prin deductie rezulta ca „Tu esti Dumnezeu”, ceea ce e fals. Noi suntem creatia, nu Creatorul; ca o comparatie „gaina este oul si oul este gaina”. Si in nici un caz nu putem fi amandoua odata. Cuvintele tale sunt superbe, dar putin confuze.

    • nu am vrut sa se deduca confuzia, dimpotriva, sa se inteleaga faptul ca daca oul nu ar fi, gaina nu ar exista, iar gaina nefertila nu ar face oua. Toata fericirea sta in noi insine, iar ceea ce facem este din Dumnezeul din noi! imi pare rau ca am creat confuzie, dar insasi lumea toata e confuza pentru multi si multi chair nu stiu care e rostul dumnealor! 🙂

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s