Am apă caldăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă

Nimeni nu vă scuză ( pe voi aştia din toată ierarhia şantierească) pentru cel mai prost management al lucrărilor din câte s-au văzut în istoria Focşaniului postdecembrist; nimeni nu vă scuză lipsa căldurii până în noiembrie şi, mai ales lipsa apei calde din iunie până astăzi! NIMENI nu vă scuză amânările şi „dusu` cu zăhărelu`” de prea multe ori ca să le mai număr! Trecând peste toate astea, astăzi, 29 noiembrie 2013,după ce am venit de la serviciu şi mă pregăteam să mai încălzesc nişte apă să spăl vase, am avut încă o dată speranţa şi inspiraţia să încerc robinetul!

CURGE APĂ CAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLDĂ! 🙂 roşie precum disperarea mea... pentru toţi prietenii mei îngrijoraţi care mi-au dat puteri să rezist atâta amar de vreme!

Mulţumesc „Dorele” că în sfârşit ai racordat ţeava şi pot spăla şi eu vasele după  ce se termină rugina acumulată! Şi vai, ce mai duş o să fac mai târziu, asta dacă nu se opreşte în timp ce mă săpunesc! Ha… de la ăştia mă aştept la orice…

P1050919Victorie! … şi totuşi drepturile noastre ar trebui respectate mereu şi la timp, nu să ne bucurăm o dată la jumătate de an, ci să fim fericiţi în fiecare zi!

12 gânduri despre &8222;Am apă caldăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă&8221;

  • tu chiar crezi ca nu mi-a dat prin cap ideea asta! povestea e mult mai complicata si, de altfel, un specialist fost angajat ENET, caruia i s-a desfăcut contractul de muncă pe motiv că şi-a permis să gândească, m-a sfătuit colegial şi prieteneşte că nu e bine să-mi montez bombă în casă! 🙂

   • eii da… zeci de mii de romani au, am de vreo 3 ani, deci n-am murit inca si daca e cazul am jucat counter strike la viata mea „I will press „E” to defuse the bomb”

   • Ulise stie ce spune doar cand se refera la furtul din facturile ENET> cand vorbeste despre „bomba din casa” …….. e pe langa. In tari occidentale centralele au deja vechime de 20 de ani ! Apropo daca vrei sa scapi de bomba , muta-te in bloc fara alimentare cu gaze si fa-ti o soba sau foloseste curentul electric !

   • CAnd o sa pot, o sa ma mut! ca doar nu voi sta la infinit in blocul asta unde mai locuiesc doar cativa, din care majoritatea pensionari. Mai mult de atat, apa calda de aia se incalzeste greu! Se foloseste rar de altii 🙂

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s