Exemplu minunat de sănătate şi energie

Astă seară la Măruţă, dacă aţi urmărit, au fost invitate nişte persoane trecute de vârsta a doua, pentru a asista la cel mai MARE şi BUN exemplu de femeie ambiţioasă, intrată deja în Cartea Recordurilor. Doamna, din Germania de origine, a venit în România şi în direct, ne-a demonstrat tuturor celor care am privit`o că la 88 de ani poţi face gimnastică. NU orice fel de gimnastică, ci acrobaţie în toată regula.

Doamna nu se plânge de dureri articulare, nu are osteoporoză, nici tromboflebită, stă foarte bine cu capul în jos fără să aibă ameţeli sau fără teamă că îi creşte tensiunea arterială.

Ei bine, dacă vă uitaţi şi mai atent, pun pariu că nicio femeie nu se va putea lăuda vreodată, aşa cum o poate face gimnasta noastră, de lipsa celulitei la 88 de ani, asta dacă mai apucă cineva această vârstă. A declarat că are trei fete născute după vârsta de 40 de ani, actualmente pasionate de hipism, are doi nepoţi (un băiat şi o fată), nu este vegetariană, ci mânâncă orice, dar câte puţin.

Mulţumim dragă doamnă pentru acest exemplu minunat de sănătate şi energie.

Pfff, eu, cel puţin, ştiu că nu fac mişcare suficientă 😦

(sursa video: Florinel Dinu)

11 gânduri despre &8222;Exemplu minunat de sănătate şi energie&8221;

  1. am vazut-o si mi-a sarit inima de frica sa nu cada. In plus cred ca mărmăriță ăsta abia aștepta să moară cineva în direct, atît de mult s-a prostit

  2. Sa fiu pe aceeasi lungime de unde cu „talpa tarii”, as spune ca: „asta nu-i muncita destul”. Nu cred ca vreo bunica, de la sat, ar avea atata elasticitate si atata rezistenta in incheieturi.

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s