Să vină Batman!

Acesta este un fel de pamflet şi trebuie tratat ca atare!

Nu ştiu cum se face, că aşa le potriveşte vremea pe toate!

Nici bine nu s-a instalat proaspătul „Ştirbel-Vineţel” în fotoliul de la Ministerul Culturii că a şi făcut primele victime.

Sătul de predicile din biserica oltenească, nenea Ştirbel s-a gândit că ar fi cazul după atâtea studii suplimentare adăugate la „ceveu”, că nu mai este cazul să fie un simplu deputat ce apără cauza prazului frumos crescut  sau să fie încadrat laolaltă cu „cloaca parlamentară” (vezi AICI), ci să-şi mai spele păcatele cauzate de alcoolul traficat şi urmărit de DIICOT (vezi AICI) promovând festivalurile Shakespeariene lăsate baltă de „bărbuţă ochişor”.

Acestea fiind zise, spuneam că a şi făcut prima victimă în ieslea amenajată în orăşelul copiilor din Focşani (vezi AICI).

A venit tiptil, tiptil şi a tăiat capul lui Superman, mai ceva decât i s-a tăiat lui Ioan Botezătorul şi a lăsat sângele vineţiu criptonian al lui Superman să se scurgă în ieslea sfântă: „Acest Superman, dragi locali focşăneni, contravine sfintei Scripturi. Singurul Superman este Iisus! Am zis!”.

646x404Foto: Ştefan Borcea (adevarul.ro)

Acum, nah, probabil că nevrând să se pună rău cu copiii, cei care au amenajat ieslea nu s-au gândit la asta, ci au vrut doar să îi găsească adăpost şi unuia din preferaţii copiilor.

Dar, Ştirbel nu se lasă cu una cu două şi ne va demonstra el că va face tot posibilul să nu dispară tradiţiile, obiceiurile, iar cultura românească va fi promovată pe tot mapamondul, aşa cum ştie el mai bine!

În cazul în care nu o să reuşească, va trage aer în piept şi va striga tare, atent la dicţie:

„Mi-e îmi place-n orăşel, că mă cheamă Sorinel….

să ssssss săăăăsssssăăăă vinnnăăă BATMAN!”

batmanFoto: moddb.com

P.S. Din acest articol, singura chestie nedovedită este doar faptul că nu se ştie unde este capul lui Superman!

12 gânduri despre &8222;Să vină Batman!&8221;

  1. Nu înţeleg de ce îi spui „pamflet”. Ai înşiruit doar lucruri adevărate fără exagerările şi trimiterile relativ calomnioase ce sunt specifice pamfletului.

    • este un fel de pamflet pentru ca nu nenea Stirbel, ci altcineva a rupt capu` lui Superman din Piaţa Unirii, dar s-a potrivit perfect cu Sorinel şi proaspata instalare sa fac un 2 în 1 cu laptic, pentru Sorinel oltenel, diminutivel!

      • Păi mai de pamflet decât s-a făcut singur cu acuzativul nu poate să-l mai facă nimeni. A intrat şi el în categoria politicienilor „care este”.

      • daca lista potentialilor ministri ai culturii este asa limitata, eu zic sa limitam numarul de locuri din Guvern, ca si asa multi ocupa scaunele degeaba!

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s