Violete englezeşti la Bucureşti şi Ploieşti

Mai ţineţi minte reclama aia de la TV în care un tip îşi decorează casa într-un alb imaculat şi vine bunicul de la mină, înnegrit cu praf de cărbune şi strigă: “nepoateeeeeee!!!!!” Ei bine, aia o am mereu în minte pentru că, am şi eu un nepot, pe care după ce l-am crescut eu o vreme l-am trimis să se “călească” la Londra. S-a chinuit el sărăcuţul puţin, dar după niciun an, mi-a trimis o mare cutie, plină cu cadouri, exact în preajma Crăciunului. Nici nu ştiţi voi ce m-am bucurat atunci şi mi-ar plăcea mereu să mă bucur de bucuriile englezeşti, ori de câte ori aş avea ocazia.

Pe atunci nu ştiam eu că există Londra şi în România şi pentru că nu am ajuns încă în vizită pe acolo, m-am bucurat să aflu că Londra este la doi paşi.

De 8 ani s-a mutat prin Bucureşti şi prin Ploieşti şi, în casuţele tipic englezeşti din aceste oraşe găseşti produse diverse, respectiv decoraţiuni interioare şi o mulţime de cadouri, aduse din Marea Britanie.

Dacă ajungeţi cumva pe acolo să ştiţi că în București, magazine British Gallery se găsesc pe strada Paris, la numărul 14A, si în Băneasa City Mall la etajul 1,  iar în Ploiești în Piaţa Victoriei, nr. 1, Mall Shopping Center (Mercur), parter. Simplu de identificat. Un pont? Londra e chiar pe strada Paris :). Să nu uitaţi să-mi povestiţi cum a fost!

Curioasă fiind, am accesat site-ul http://www.britishgallery.ro/ro/89-yardley  şi ce bucurie pe capul meu să descopăr o mulţime de produse la preţuri foarte accesibile! Cel puţin la categoria cosmetice, parfumul “grădinilor englezeşti” se regăseşte în gama Yardley, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi.

Nepotul meu, nu ştiu dacă va găsi acest parfum la Londra, dar cu siguranţă prin intermediul British Gallery toată lumea va putea să simtă parfumul englezesc în plină iarnă.

În peisajul gri ce mă domină de o bucată de vreme, îmi vin în minte violetele de primăvară pe care mi-ar plăcea să le ofer cadou finuţei mele, Florentina, cu nume de floare.

april-violets-parfumVouă ce v-ar plăcea de AICI?

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s