Fii special! Şi cocoşul se umflă în pene, chiar dacă nu are pinteni!

Recunoaşte că îţi place să fii unic şi special în fiecare zi! Lasă … lasă… nu mai mustăci! Până şi cocoşul se umflă în pene când trece pe lângă vreo găină, mândru nevoie mare, chiar dacă nu prea are pinteni!

Be-SpecialPăi nu e greu să fii şi să te simţi special. Nu se poate aşa, deodată, pe degeaba din cer. Trebuie să depui un minim de efort, chiar şi acela de a citi ce scriu eu aici 🙂

De exemplu, eu mă simt în fiecare zi specială, pentru că dacă tot timpul fac ceva deosebit, chiar şi în ciuda celor care nu mă prea agreează, în sinea mea mă simt mândră că am construit ceva.

Deunăzi vă spuneam că îmi plac bijuteriile din argint şi mi-am adus aminte de ele urmărind catalogul http://www.bespecial.ro/ şi ai găsit inimioarele pe care le vei oferi cadou iubitei sau iubitului).

Şi să vezi şi să nu crezi… a venit la mine moşu„` uuu!!! De fapt crăciuniţele (Delia şi Vica) şi mi-au oferit un set complet de bijuterii din argint. Pur şi simplu din dragoste şi pentru că specialul planează şi asupra lor. Cum să nu mă simt specială?

Încă eşti dezorientat (ă)? Te ajut eu! Dacă te plimbi pe http://www.bespecial.ro/ vei găsi nu numai bijuterii, care poate nu ţi le permiţi sau poate chiar nu te pricepi să le alegi, deşi, consider că îţi trebuie doar răbdarea să cauţi ceva ce te-atinge pe sufleţel, poţi alege orice accesoriu de acolo.

Îţi mai sugerez câteva?

–          o masă petru laptopul tău sau al ei, care se supraîncălzeşte pe braţele tale când te urci în pat să stai comod?

Suport-pentru-laptop-cu-ventilatoare-si-mouse-pad-zzz-LPT0028–          Cameră web într-o jucărie de pluş?

Camera-web-USB-Mos-Craciun-zzz-cam0015–          Lumânări naturale sub formă de inimioară, numai bune de aprins când faci o baie spumantă… îhî…

Lumanare-in-forma-de-inimioara-zzz-LUM0001–          Un fard cu minerale naturale pentru seara de revelion?

Fard-cu-minerale-CINNABAR-zzz-BEL0011Lista poate continua, dar ce ar fi totuşi să cauţi şi tu bjuterii online sau alte cadouri şi să-mi laşi un comentariu să ştiu şi eu ce ai ales?  Pe site-ul http://www.bespecial.ro/  găseşti tot ce-ţi doreşti. Aşa îmi dau seama de gusturile tale! 😛

5 gânduri despre &8222;Fii special! Şi cocoşul se umflă în pene, chiar dacă nu are pinteni!&8221;

  1. O masă de-aia de laptop vreauuuuuu și eu! Ai auzit, Moșule? De câte ori nu m-am trezit eu cu o ditamai pata roșie pe piciorul stâng, hehei…și mi-a luat vreo câteva zile ca să mă prind că era arsură de la laptop. 😆

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s