Jurnal de azi…

Pentru ziua de astăzi aş avea multe de spus! Atât de multe, încât mi-a luat vreo două ceasuri să analizez cam în ce categorii aş putea încadra toate cele. Aşa că le iau pe rând!

NU vreau încă să-mi amintesc că astăzi, iar este 21 decembrie, mă limitez doar la faptul că seara asta a fost o ocazie potrivită să revăd persoane cu care am interacţionat frumos de-a lungul timpului şi pe care nu le-am mai văzut de multă vreme, atât de multe zile încât parcă nu ne mai terminam de povestit. Evident că nu ai cum să termini şi laşi loc pentru continuare cu următoarea întâlnire.

A doua categorie este cea a persoanelor care,  din nu ştiu ce motive s-ar fi supărat pe mine şi ale căror priviri le-am surprins cumva altfel de cum le ştiam cumva sau declarate la ultima întâlnire, supărare pe care nu mi-o explic. Pe una din ele am reuşit să o întreb direct şi mi-a confirmat că mi s-a părut, o alta, încă se preface că nu e nimic în neregulă.

În ceea ce priveşte a treia persoană, recunosc că a fost o greşeală a mea de comunicare, dar pentru faptul că nu mi-a ascultat nicio argumentare  şi a acţionat cum a ştiut mai bine, îi respect decizia şi nu intervin asupra ei. Am învaţat pe parcurs, că nu poţi interveni în deciziile unui om şi nu îl poţi convinge cu nimic că e aşa sau nu e aşa. Viziunea şi percepţia lui sunt cele mai importante!

Am ajuns acasă şi am descoperit că o persoană, pe care nu am cunoscut’o şi nu m-a cunoscut niciodată în realitate, a descoperit ceva frumos, fără nicio povestire şi fără vreo vestire. Aşa l-a luminat Dumnezeu! Este ziua faptelor bune!

Aşa că, în finalul jurnalului de astăzi, mai mult sau mai puţin înţeles, direct sau printre rânduri, doresc tuturor sărbători cu multă lumină şi linişte sufletească, plină de bunătate!

carrefour

2 gânduri despre &8222;Jurnal de azi…&8221;

  1. Cred ca te framanta prea tare lumea ce te inconjoara. Iti cunosc intentiile si stiu ca au noblete si tintesc spre lucruri bune. Faptuirea acestora e importanta si pacea ta cu tine. Restul…nu se contabilizeaza.

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s