Jurnal de ieri

M-am luat cu una, cu alta şi iar s-a înnoptat înainte să mai scriu ce am apucat să mai trăiesc ieri. Nu că ar fi musai să relatez, dar când se întâmplă vreun eveniment cu impact emoţional parcă nu-mi vine să îl trec cu vederea. Iar dacă mai amân să vă spun, simt că aş pierde sentimentele trăite în treburile de mâine.

P1060325Corul liceului „Ioan Slavici”, Panciu

P1060333

Moment artistic „Centrul Dănuţ” din Focşani

Ieri, pe seară, pe la 18, cei de la Ziarul de Vrancea au pus în aplicare un proiect ce „l-au copt” în ultimele zile, aşa pe fugă cum spunea Silvia, dar eficient şi amănunţit, încât şi acum mă întreb cum de n-au uitat pe nimeni, cum de au oferit câte un zâmbet fiecăruia, chiar dacă nu-l aşteptau şi, mai mult de atât, cei care au primit diplomele prevăzute au fost invitaţi individual, personal de Echipa ZDV. Bravo!

P1060327 P1060352 P1060344

Gala premiilor faptelor bune, organizată de ZDV în colaborare cu Promenada Mall Carrefour a reunit laolaltă pe toţi cei care, pe parcursul anului 2013 au făcut fapte bune, necondiţionat, şi doar cu gândul la fericirea celorlalţi. Toate detaliile cu privire la eveniment şi la cei premiaţi le puteţi citi AICI sau viziona AICI şi AICI, dar şi AICI.

P1060349 P1060354 P1060342Nu pot spune că m-a impresionat vreo faptă mai mult în defavoarea alteia. Toate faptele premiate au fost diferite şi fiecare merită tot atâtea aplauze, aprecieri şi luate ca exemplu de către cei care uită deseori că o faptă bună înseamnă să te respecţi pe tine însuţi înainte de toate.

P1060326

premiuFelicitări Echipei „Ziarul de Vrancea” pentru proiect şi Promenada Mall pentru susţinere, iar în încheiere vă las în compania unui super talentat copil cu sindrom Down (felicitări din nou Fundaţiei ABC Down, coordonată de Decebal Negoiţă), care demonstrează tuturor că se poate orice minune!

VIDEOCLIP SINDROM DOWN

În ediţia din 28 decembrie a Ziarului de Vrancea puteţi citi toate poveştile faptelor bune. Felicitări tuturor, cât mai multe fapte bune să faceţi cu toţii, în fiecare zi, în orice an pe viitor!

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s