Mi-e cald şi bine în maşină!

Cum ar fi acum să te duci cu trenul în celălalt capăt al ţării, încărcat cu cadouri de Crăciun, să străbaţi cu bagajele două bulevarde, să aştepţi trenul în gară minute bune şi alte câteva ore la schimbarea altui tren? Te dor mâinile, îţi pierzi răbdarea, îţi îngheaţă nasul şi pare a semăna cu cel al lui Rudolf!

La întoarcere, o păţeşti şi mai şi, pentru că părinţii sau rudele te încarcă cu toate bunătăţile pe care tu nu le ai în cămară sau frigider şi chiar de-ar fi puţin din fiecare (cârnaţi, caltaboşi, tobă sau murături), tot ar fi incomod să le cari prin gări şi trenuri.

De aia îmi place mie maşina şi mai ales maşina mea, a doua mea iubire. Păi este încăpătoare, pun ce bagaje vreau în ea, nu depind de orarul trenurilor, plec şi mă întorc când vreau. Chiar dacă este ceaţă, desfac ochii cât cepele şi cu prudenţă merg frumos. Ce bine este să ai maşină şi să faci cei 100 de km până la părinţi în mai puţin de o oră, faţă de cele 5 ore care mi-ar fi trebuit cu 2 trenuri ţi un autobuz care pleca, vai mama lui, când voia Autogara!

Aşa că, dacă alegi să călătoreşti cu maşina, ai grijă să fie făcută revizia să nu întâmpini probleme. Mai ştii ce surprize poţi avea? Îţi mai curge lichidul de frână, mai faci vreo pană doamne fereşte, îţi mai sare vreo piatră pe parbriz şi vrând sau nevrând ai nevoie de reparaţii, piei satană! De regulă în maşină e cald şi bine, verifică instalaţia de aer condiţionat înainte să pleci.

În caz de te prinde urgenţa totuşi, am găsit eu un service auto care face revizii şi repară orice maşină la cele mai competitive preţuri. Mai mult de atât, recomandă şi cele mai bune service auto din oraşele principale, precum Bucureşti, Piteşti, Braşov, Constanţa şi Cluj Napoca.

Dacă nu eşti aproape de aceste oraşe, nu te impacienta. Tot pe site sau pe pagina facebook găseşti o opţiune prin care descrii problema autovehicului tău şi ţi se oferă cele mai bune sfaturi din care ai putea alege: fie un service auto potrivit, fie cel mai bun preţ pentru revizia sau reparaţia pe care o ai de făcut.

Dacă nu ai nicio problemă, e bine să fii prevăzător şi abonează-te la un newsletter preventiv. Nu se ştie niciodată când vei avea nevoie de cea mai bună ofertă de reparaţie la un service auto, disponibil online (web și mobil), 24/7 și gratuit pentru toți utilizatorii. Viaţa ta de şofer va fi plăcută şi comodă cu bijuteria ta de maşină, alături de profesioniştii ce te vor ajuta la orice pas!

autoeconom

7 gânduri despre &8222;Mi-e cald şi bine în maşină!&8221;

  1. Buna ! Reprezint Atoalmira, un service auto din Bucuresti si imi place cum ai scris acest articol.
    Va propun o colaborare, daca sunteti interesata, va rog sa ma contactati la adresa de email mentionata in acest comentariu. Va multumesc anticipat si va doresc un an nou excelent !

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s