Iubitul tău dansează cu tine în grădinile britanice

Dragă femeie, nu-i aşa că ţi-ar plăcea să-ţi dansezi iubitul în noaptea de revelion şi să inspiri parfumul citricelor sau a mesteacănului, viu şi prospăt ca în plină primăvară? Şi mie!
Am călătorit prin galeria virtuală a magazinelor britanice care s-a mutat de vreo 8 ani în România şi acolo am descoperit rafinamentul britanic al cosmeticelor Yardley pentru domni, de o calitate excelentă.
Aceste arome se împletesc subtil cu notele de mesteacăn, piper sau cedru de Virginia, pentru a conferi un miros inedit, elegant şi proaspăt. Un vals vienez cu parfumul grădinilor britanice, este ceea ce ar prinde de minune în seara de revelion.

citrus-wood-parfum-
Inconfundabile şi pline de romantism, aromele Yardley se remarcă prin istoria interesantă ce se ascunde în spatele brandului. Văzute de-a lungul timpului ca adevărate elixire ale frumuseţii şi ale sănătăţii, se spunea că aceste arome au chiar şi un efect vindecător, calmant şi tonic.

beau-scrub-cu-zahar-
Yardley London – unul dintre cele mai longevive şi apreciate branduri de cosmetice din lume, furnizorul de traditie al Casei Regale Britanice. Are o tradiţie de peste 242 de ani, prima aromă – English Lavender, fiind lansată în 1770,iar de-atunci peste 150 de tipuri de parfumuri cu note florale au devenit din ce în ce mai apreciate pentru calitatea şi rafinamentul lor. Pe lângă asocierea cu regalitatea britanică, brand-ul a ţinut cont în permanenţă de ultimele tendinţe din modă şi design.

citrus-wood-sapun-
Domnule drag, dacă şi tu vrei ca femeia pe care o dansezi să miroase a primăvara grpdinilor englezeşti poţi opta pentru una dintre cele patru arome pentru femei disponibile în farmaciile Centrofarm: Royal Daisy (margaretă regală), Lily of the Valley (lăcrămioară), Lavender (levănţică), April Violets (violetă) sau aroma pentru bărbaţi: Citrus&Wood (citrice şi lemn), dar şi pentru alte arome disponibile în concept-store-ul British Gallery: Peony (bujor), Rose (trandafir).

daisy-body-spray
Dacă vrei să faci mişcare, una din opţiuni este să admiri şi să cumperi produsele din magazinele British Gallery ce respectă stilul locuințelor tipic englezești, pentru că toate produsele pe care le comercializează sunt aduse din Anglia. Se remarcă toată gama de cosmetice Yardley, ceaiurile și cafeaua Taylors of Harrogate, porțelanuri Wedgwood și Portmerion, seturi de tacâmuri Arthur Price of England, canapele și fotolii Chesterfield, stofe pentru draperii și perdele Nina Campbell, Designer’s Guild, Andrew Martin, Sanderson. În București, magazinul British Gallery poate fi găsit pe strada Paris, la numărul 14A si în Baneasa City Mall la etajul 1, iar în Ploiești în Piaţa Victoriei, nr. 1, Mall Shopping Center (Mercur), parter.

ghiveci-ceramic-de-gradina-molly
La mulţi ani şi dans minunat în grădina britanică!

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s