Vând bocanci

Da, ştiu!
ar fi trebuit să anunţ asta pe un site specializat de anunţuri, dar nu aş vrea să apelez nici la văru`, şi nici la vreun Gabi de la Mercador, chiar dacă îl cunosc şi imi place cum iese din situaţia bucătarului uitat de nevastă, sub efectul incendiat al arsurilor de cârnaţi în omletă.

Ideea este simplă! am o pereche de bocanci pe care i-am cumpărat, cheltuind un sfert din salariul meu, dându-mi peste cap toate raţionamentele şi, orbită de dragul lor, nu mi-am dat seama că dacă îmi iau numărul pe care îl port de obicei s.ar putea să nu pot rezista în ei mai mult de jumătate de zi.

Asa că am incercat un an, doi şi trei, o singură dată pe an. În total, i-am purtat de 4 ori, mi-s dragi de mor şi de aia nu am renunţat la ei mai devreme, dar am nevoie de bocanci şi nu mai am banii pe care i-am avut cândva.

TRebuie să-mi iau alţii să pot ieşi şi eu din casă iarna asta, asa că, dacă vă plac bocancii şi nu vi se pare un preţ prea mare pentru o pereche din piele veritabilă, marca British Military, originali, la 200 lei negociabil, adica mai puţin cu 70% din preţul iniţial, mărimea 38, cu transport inclus, lăsaţi-mi un mesaj~ !
P1060519

P1060520

P1060523

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s