Cât de bun eşti la tras la concluzii?

V-am spus vreodată, oare, că nu am judecat oamenii după opţiunile lor politice sau cantitatea de like uri?

Nu ştiu dacă v-am spus, dar vă reamintesc!
Mi se pare cea mai mare tâmpenie să rupi o legătură cu un om sau să începi să-ţi selectezi prietenii reali sau virtuali pe baza gândirii politice sau a numărului de aprecieri, like uri şi dislike uri.

Aş fi putut face asta de atâtea ori, de  câte ori văd, mai ales pe facebook, când „prietenii” fac pact cu duşmanul sau apreciază mai mult chestiile superficiale de pe internet, iar pe mine uită chiar să mă salute. Am renunţat să mă mai întreb de ce! Chiar nu mă mai interesează!

Personal, fac selecţii doar pe baza atacurilor directe. Mi se pare mult mai firesc să rup legătura cu un om, dacă are proasta inspiraţie să mă atace pe nedrept din motive puerile, punând priorităţi şi judecăţi la fel de puerile, înaintea obiectivităţii bazate de intrinsecul profund inimos!

NU pot să nu mi-amintesc cum un foarte vechi prieten, cu care comunicam de mai bine de 10 ani, mi-a dat unfriend pe reţelele virtuale, doar pentru faptul că mi-am exprimat părerea în ceea ce priveşte opţiunea electorală. Se pare că mi se mai întamplă din când în când, culmea, fără să am măcar în intenţie de a răni.

Părerile sunt subiective, opţiunile la fel! Dar dacă pui cantitatea de păreri şi voturi politice sau cantitatea de voturi şi like uri, atente sau neatente, voite sau nevoite, înaintea unui OM, atunci chiar că mă depăşeşte capacitatea de a evalua vreo bază motivaţională.

NU mai trag concluzii pripite, pentru că unii sunt mult mai buni la aşa ceva! „Prinţipiile” conduc lumea! Trist

facebook-like-buton

Un gând despre &8222;Cât de bun eşti la tras la concluzii?&8221;

  1. In prezent nici nu merita sa-ti „dai duhul” in apararea politicii. Chiar daca esti partizanul unei doctrine politice, esti luat de pacalici daca te lupti sa sustii doctrina, ai marele merit sa lipesti afisele electorale pentru ca esti prea destept pentru cei ce sustin financiar partidul. Iar in politica nu au voie oamenii destepti si incoruptibili.

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s