17 informaţii

Totul este la trecut şi ţi se pare ca ai trecut! Revezi imagini din trecut si, deseori, ti se par vise! Prezentul nu-l percepi la timp ca  şi prezent! Revezi încă o dată trecutul în imagini! Uneori te bucuri, realizezi că l-ai trăit, alteori doar îl pui pui sub semnul îndoielii: a fost sau doar ai visat? A trecut chiar atât de repede încât ţi se pare ca a fost?

Un ciclu continuu de la  trecut, prezent, dorinţe şi viitor.  Punct şi de la capăt. Un nou început!

Aşa este pe planetă! Un ciclu continuu, o dinamică! Dacă totul ar atinge profilul de echilibru, dinamica s-ar stinge, energia de asemenea, planeta ar muri! Cum să fie aşa? Aşa este raţionamentul, dar noi nu ne dorim ca totul să se oprească. Stop şi moarte? Nicidecum! Stop şi de la capăt! Viaţă din nou!

Acum nu văd mare lucru. Deseori pe retina mea imaginativă îmi apare un monument pe un deal, undeva dincolo de  Fundata, nu ştiu de unde până unde, dar deseori îmi apare. Mi-ar fi putut apărea Coloana infinitului sau Poarta sărutului, dar nu e, este o imagine greu străbătută, la fel ca şi informaţiile pe care le transmit zi de zi. Zi de zi transmit „minunăţii” şi tot zi de zi sunt superficial băgate în seamă. NU mai e timp. E aglomeraţie şi aglomerat timpul de informaţie diversă. De ce ar fi informaţia mea mai importantă sau pe lista de priorităţi, pe lângă atâtea alte 17 tipuri tipuri informaţionale săptămânale?

coloana-infinitului-recunostinta-fara-sfarsitSursa foto: http://www.mixdecultura.ro

3 gânduri despre &8222;17 informaţii&8221;

  1. Fiecare tip de informație are un public țintă. Funcție de cei cărora de adresezi, informația ta poate fi foarte importantă sau insignifiantă. Depinde cui alegi să te adresezi. Așa vei ști să le oferi și tipul de informație pe care ei o așteaptă de la tine.

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s