Biblioteca bloggerului român, o iniţiativă de succes

Chinezu`, unul din cei mai tari bloggeri români, are tot felul de idei şi lansează mereu tot felul de provocări. Dacă te pui la „mintea lui” nu mai ai timp să verifici dacă se arde mâncarea pe aragaz. 🙂 Dar e plăcut să fii în priză mai mereu!

„Capul creţ” al lui Cristian China Birta nu şi-a putut imagina că dacă lansează provocarea Biblioteca Bloggerului Român , bloggerii vor reacţiona aşa de frumos şi atât el cât şi colegii lui vor avea de făcut o muncă de sisif să centralizeze datele.

Cert este că au reuşit să realizeze un infografic foarte frumos care, sperăm noi, va fi util tuturor cititorilor, nu numai bloggerilor. Pentru că, nu-i aşa? ce este mai frumos oare? să întorci paginile unei cărţi şi să fii parte din poveste sau să atingi ecranul unui pad, dar să nu simţi mirosul hârtiei tiparite? Cei din generaţiile mai vechi, cu siguranţă nu vor alege tehnologia de ultima oră în materie de citit cărţi.

Munca titanică de centralizare a fost depusă de  Sonia Spătariu, iar infograficul impresionant a fost realizat de Cristi Florea şi  Popa Cornelia Crina Razvan GiulaAndrei Aronet și Denisa cărora Chinezu şi noi le aducem multe mulţumiri.
Aveţi ataşat excelul cu toate propunerile bloggerilor (aici) iar infograficul de mai jos reprezintă sinteza  vizuală.
infografic
Isprava se va repeta şi anul  viitor, ne asigură Chinezu`, cu promisiunea unei mai bune organizări!
Să citim deci, să nu rămânem în urma umbrei!

Un gând despre &8222;Biblioteca bloggerului român, o iniţiativă de succes&8221;

  1. Neavand ce face am analizat un pic rezultatele si am stabilit ca media de sub 10 carti de persoana este slaba si consider ca e o greseala mai ales ca nu am vazut topuri cu mai putin de 10 carti , dar am vazut si peste 35 de carti citite si mentionate de cate un blogger ?

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s