„Dorel” şi parcarea

De data aceasta vă anunţ că îmi place acţiunea lui Dorel. De câteva zile o echipă de „Dorei” este într-o intensă activitate. Muncitori zeloşi pun în acţiune maşinăriile pentru ca locatarii celor 3 blocuri cu 10 etaje din apropiere să se bucure în sfârşit de realizarea secolului 21, realizare ce nu a fost în plan mai bine de jumătate de veac.

Să fie oare

în sfârşit doleanţa cetăţenilor inclusă în marele plan al renovării oraşului sau pur şi simplu faptul că la un calcul simplu matematic, din acele locuri de parcare se mai scot nişte bani frumuşei, având în vedere că un loc de parcare, chiar neamenajat (excepţie o dungă galbenă) costă pe an 240 lei, mai mult decât un impozit anual pe locuinţă?

Cert este că nu mi-a fost deseori să văd vreun Dorel muncind pe vreme ploioasă, dar mă bucur că în sfârşit, după 20 de ani de observaţie asupra locului, se cutremură pământul sub picioare datorită trepidaţiilor produse de utilajele conduse de Dorelul zelos.

Păi la mai multe asemenea acţiuni şi fie ca fiecare spaţiu viran sau neamenajat să fie dat lui Dorel. Au de câştigat toţi: Dorel are de muncă, primăria are de încasat, iar locatarii vor fi mulţumiţi că au unde să parcheze maşina şi nu se mai bat între ei.

Cu aşa acţiuni frumoase, toţi vor avea un somn liniştit noaptea şi forme de energie pozitive pentru eficienţa la locul de muncă!

Fotografie0264 Fotografie0263 Fotografie0262 Fotografie0261Video: Dorel în acţiune

 

4 gânduri despre &8222;„Dorel” şi parcarea&8221;

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s