Am uitat sa vă zic o chestie…

Zilele trecute am terminat de recitit un roman! poate fi hilar, poate veţi zice că am dat in mintea adolescenţilor, dar nu! mi-a luat vreo trei luni pentru că nu sunt de pe Andromeda şi pentru că trebuie să fac multe în cele 24 de ore din zi, dar am vrut! şi am reuşit!

La maturitate întelegi altfel anumite cuvinte, anumite rânduri, anumite pasaje!Am vrut să recitesc!  uneori trebuie să reciteşti ceva ce poate ţi-a scăpat! Am recitit şi am găsit acum mult mai multă filosofie în ceea nu am găsit atunci!

Alo? Ce face „Cel mai iubit dintre pământeni”?

Cel mai iubit ţi se deschide în 3 volume, peste 1200 de pagini,, cu dragoste, cu conflicte de viaţă într-o societate în transformare, dar cel mai important este, ce toată lumea ştie teoretic, dar se dă cu capul de pereţi în timpul practicii, că: „Dacă dragoste nu e, nimic nu e”!

Nu poţi gândi ceea ce nu poţi împlini!

Tu eşti cel mai iubit dintre pământeni!

cel-mai-iubit-dintre-pamanteni-preda

5 gânduri despre &8222;Am uitat sa vă zic o chestie…&8221;

 1. chiar nu am citit-o , cele 1200 pagini cam descurajeaza, totusi daca mai adun cateva informatii, poate il voi ~ ataca~ ! mai elaborezi un pic descrierea subiectului , nu a actiunii ?

  • nu as putea sa elaborez o capodopera! nici macar critica din introducere nu mi se pare suficienta pentru a descrie compelxitatea acestui roman! dupa mai bine de un deceniu de la prima citire, as putea zice ca nu as fi in stare sa descriu nici macar dupa a 5 -a citire! nu as vrea sa cad in ridicol, desi la prima vedere as putea sa descrie cu usurinta, dar …

 2. am terminat-o anul acesta, in ianuarie, dar m-am apucat de ea cu un an inainte, mi-a fost tare greu sa o parcurg, nu numarul de pagini m-a incetinit, ci stilul de a povesti indelung un subiect…
  m-a bucur ca am terminat-o, ce-i drept la 25 de ani, dar nu e una din preferatele mele, pur si simplu nu m-a atins 😛
  dar ce e adevarat, merita pastrat, Daca dragoste nu e, nimic nu e! 🙂

  • da, se citeste greu, nu ai cum sa o parcurgi repede pentru ca se pierde esenta! are multe subiecte paralele! eu am citit-o in adolescenta si o cam uitasem! nu trebuie sa fie neaparat preferata, important e sa tinem minte si sa invatam din toate!

   • asa este, poate la batranete o sa o reiau, iar atunci o sa ii inteleg esenta 😉

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s