Dorel la penultimul episod!

Chin mare cu Dorel! luni de zile de aşteptare şi ani, adică 2 decenii în care nu s-a întâmplat nimic în zonă. Serialul „Dorel” se apropie de final!

Astăzi m-a scăpat definitiv de mocirlă şi mi-a turnat o frumoasă alee în faţa scării, chiar de ziua prietenei mele Carmen. Mâine de ziua Tanţei, sigur se va întări betonul, iar dacă providenţa o va cere, poate că de ziua mea se va produce şi mare asfaltare, în spaţiul în care m-am uitat pe fereastră şi nu s-a întâmplat nimic, 20 de ani. Evident că nici înainte nu s-a întâmplat!

Dorel şi prefinalizarea amenajării spaţiului microurban, înainte de „marea asfaltare”! Cred că o să-mi fie dor de EL sau de EI, dar mai bine prefer să nu se macine nimic în timp!

2 gânduri despre &8222;Dorel la penultimul episod!&8221;

    • hahahaha… nu stiu, nu cred! eu am vazut prima data la scarile de alaturi si aleea lui Vlase turnat[, dintre blocuri, cand eu aveam mocirla de un metru de la glezne in sus! :))) si daca ar fi asa cum zice-se prin targ, macar de-ar fi, ca tot mi-o fi, dar cam tarziu, insa e bine si acum! ar trebui sa mai lucrez la impact! :))) … cu alte ocazii!

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s