PageRank

Totul se rezuma la audienţă sau la bucuria de a împărtăşi unor prieteni sau chiar un public necunoscut, stări, situaţii, opinii, impresii şi alte cele ce te apasă?

Când mi-am făcut blog acum un an şi jumătate am descoperit de fapt cheia psihologiei! La fiecare angoasă ce o vei destăinui cumva psihologului, el îţi va răspunde acelaşi lucru: „tu eşti cel ce trebuie să depăşeşti starea, etapa, situaţia etcetera”.

Cu adevărat, aceste scrieri pot fi echivalente cu spovedirile contemporane. Îţi creezi o lume paralelă de cotidian şi începi să-şi „verşi off-ul”, fie ca la piholog, fie ca la preot, depinde de unghiul din care priveşti. Fix în acest moment mă omoară tasta „S”. Să ajung la acest rând nu aveţi idee de câte ori mi s-a blocat şi de câte ori am revenit la cuvintele cu aceasta literă lipsă. DAr nu acesta este necazul!

Sunt altele! diverse! nici nu ştii ce să faci mai întâi! DAr, întrebarea este una în această seară: de ce îţi faci blog? să ai page ranking-ul cât mai mare? este o prioritate asta? sau deţii spaţiul necondiţionat?

Personal, până să desluşeşc unele dintre secretele bloggingului am fost tentată să câştig un loc în ierarhie. DAR sunt mulţumită că m-am lămurit cumva că acesta nu trebuie să fie un scop, ci trebuie să fie eventual o recompensă, de dorit necondiţionată, la toate sentimentele investite într-0 lume virtuală, cu sau fără câştiguri materiale, dar cu imense câştiguri personale, intrinseci!

Consider, dar nu impun punctul de vedere, că cei care prioritizează PR pentru câştiguri îşi pierd trăirile necondiţionate!

Cu toate acestea, tuturor, din partea mea mult succes!

cer1

3 gânduri despre &8222;PageRank&8221;

  1. E o parere ce trebuie respectata si an mai intalnit.o, dar pagerabkul tine de vizibilitate si determina in oarecare masura nr. De cititori – scopul blogului

  2. Depinde ce scop are blogul. Daca l-ai umplut de reclame e normal sa vrei ”cititori” dar, daca te bazezi pe continut, conteaza mai mult impactul pe care blogul il are in viata reala, felul in care oamenii te vad in societate pe baza a ce scrii acolo. Exisat sute de bloguri care atrag multi cititori datotita faptului ca administratorul e maestru in IT si stie sa apese niste butoane dar din punctul de vedere personal, faptul ca niste cifre arata cat esti de accesat, nu te face relevant in online. Pana la urma, omul sfinteste blogul.

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s