No time, no money, no motivation!

Aţi trecut vreodată prin perioada aia în care s-au îngrămădit atâtea treburi încât nu ştiţi ce să faceţi mai întâi?

Şi pe lângă faptul că nu ştii de unde să le apuci, de o coadă, de un braţ, de un cuvânt, căutând introducerea şi uitându-te la ceas şi nu ţi-ai dat seama cum au zburat 3 ceasuri fără să faci ceva, nici nu ai pe cine delega măcar, pentru că eşti singura persoană care poate rezolva ce ai pe cap!

Şi peste toate astea se mai adaugă şi planurile date peste cap, că te bazezi şi tu ca omu` care munceşte 25 de ore din 24, dar primeşte retribuţii doar pentru 4, că vine ziua de salariu, că mai ajuţi vreun părinte, că mai ai cu ce cumpăra vreun cadou de Sfânta Marie, ei aş!!!! Vorba unui amic: „lasă că şi aşa, în România sărbătorile sunt o dată la 3 zile”!

No time şi mai ales, no money pe card! Munceşti aşa ore în şir pe degeaba, salariul întârzie, la ţară nu te-ai dus, cadouri nu ai cumpărat, articolele nu le-ai scris şi ai rămas înţepenit pe ceas!

Tare de tot pe aici! Supravieţuire la milimetru şi mult timp alocat pentru nimic! Dar, sănătatea este mai importantă, aşa că bucuroşi le-om duce toate!

Şi culmea culmilor acu`! Dacă tot nu am bani şi tot mă vait de timp, iaca am gasit 5 minute să scriu aici mai întâi, semn că tot am găsit o prioritate! hihihihi

valeuSursa foto: murilocampos.com

3 gânduri despre &8222;No time, no money, no motivation!&8221;

  1. Nu-i o consolare, dar nu eşti singura căreia i se întâmplă…. Bn venit în club! Mulţumim de sănătate şi întelegere din partea celor care ne iubesc!

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s