Măi dragă domnule Ponta!

Dar cum e posibil să găsiţi atâţia bani pentru primari? Sunt foarte de acord că iniţiativele locale menite să ducă la succesul şi dezvoltarea comunităţilor  trebuie să fie prioritare, dar în condiţiile în care dumneavostră tăiaţi de la bugetul educaţiei, culturii şi altor domenii prioritare dezvoltării personale a populaţiei, găsiţi prioritară vărsarea de nişte bani pentru campania electorală?

NU vi se pare bătaie de joc şi risipa de bani când foarte multe nevoi aşteaptă să fie rezolvate? nu s-ar putea face campanie doar la televizor fără risipa de bani necesari multor sectoare ce încă mai aşteaptă OK ul dvs?

NU mai spun de alte segmente ale populaţiei lăsate în beznă şi sărăcie doar cu promisiuni şi o sticlă de ulei.

Rânjiţi şi daţi bani primarilor ce nu sunt în stare să repare o casă afectată de inundaţii!

Bravo! Ţin să vă amintesc că şcolile nu au agent de pază pentru că sunt nevoite să plătească din bugetul propriu inexistent,în timp ce profesorii trebuie să suplinească toate neajunsurile pe acelaşi salariu de mizerie. Suplimentaţi la SPP şi la primari, fiindcă la Educaţie nu mai ajunge nimic.

http://www.ziare.com/politica/guvern/in-prag-de-alegeri-primarii-primesc-de-la-guvern-peste-2-miliarde-de-lei-scoate-iau-bani-de-la-fondurile-ue-1324508

P.S. Nu mi-am permis de peste un deceniu să-mi sărbătoresc ziua de naştere cu 10 prieteni, Bine că ţi-ai permis tu să inviţi 70 mii la aniversare. Nu e cazul să mai zămbeşti public! Punct!

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s