Citeşte şi “Scapă de Griji” prin „Puterea Prezentului”!

A scăpa de griji nu este lucru uşor. Câţi dintre noi nu suntem zilnic copleşiţi cu tot felul de sarcini de rezolvat, grija zilei de mâine sau chivernisirea timpului. Alţii pun preţ pe agoniseală, alţii îşi doresc ultimele apariţii în „materie de… ”, dar până la urmă cât din toate acestea ne trebuie să fim fericiţi sau măcar să ne facem viaţa mai uşoară?

Jenifer Kavanagh nscapa-de-griji-invata-sa-traiesti-simplu_1_produse propune câteva învăţături, adunate din experienţele şi percepţiile unor oameni din culturi şi perioade istorice diferite sau propriile experienţe bazate pe învăţăturile simple din diferite religii. „Învaţă să trăieşti simplu” şi vei „Scăpa de griji”. Priveşte în jurul tău şi constată că ai nevoie de foarte puţine lucruri materiale pentru a te împlini spiritual. Toate acestea în cartea „Simplicity made Easy (Scapă de griji)”, Jenifer Kavanagh, 2011, Editura House of Guides PG, 94 pagini.

Eu am primit-o cadou de ziua mea şi pentru că mi-a plăcut v-o recomand cu căldură!

Ţi se pare că ai scăpat de griji şi încă te simţi neîmplinit? Ce e de făcut? Soluţii la toate nu există, dar putem să citim continuu, să ascultăm sfaturi şi să le aplicăm. Să scăpăm de EGO-uri, de sinele fals, de trecut, de prea multe planuri de viitor; să învăţăm să trăim CLIPA de ACUM prin prezenţa noastră. Ştiaţi că noi suntem absenţi din prezent şi asta ne face nefericiţi? DA! Uităm să trăim prezentul şi să percepem faptul că este singurul care ne poate ajuta să depăşim toate etapele. Trăind prezentul şi lăsând viitorul să vină când vrea el, percep cu adevărat ce înseamnă. La urma urmei, în ţărână ne prefacem cu toţii şi toate grijile, acumulările şi planurile date peste cap nu vor mai avea nicio valoare. Singura valoare pe care o dai prezentului este aceea prin care-l valorifici pentru posteritate.puterea_prezentului_eckhart_tolle

„Puterea Prezentului” este un ghid de dezvoltare spirituală pe care orice om ar trebui să-l citească măcar o dată! Pare greoi, dar autorul Eckhart Tolle s-a gândit şi la acest aspect şi a scos în ediţia a doua o varianta prescurtată.

eckhart-tolle-puterea-prezentului-ghid-practic

Ambele variante le-am primit şi pe ele cadou şi vi le recomand cu drag! Se găsesc pe rafturile librăriilor, în colecţia Biblioterapia, Editura Curtea Veche.

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s