Cu doamna Udrea la Adevarul live

peripetii! 🙂

pai, la provocarea redacţiei Adevărul pentru campania „Alege preşedintele 2014”, am acceptat să intru în direct prin skype si să adresez două întrebări unui candidat.

Evident că nu sunt singurul blogger şi fiecare blogger convocat a trebuit să aleagă întrebările în funcţie de domeniul de specialitate pe care îl are.

Zis şi făcut. M-am refugiat la bucătărie, ca o doamnă „modestă” ce sunt şi am tras la sorţi, in minte 🙂 si am convenit si cu Iulia („bodyguardul sef”) si cu Andreea (coordonatorul de serviciu) că intrăm în direct cu doamna Udrea, astăzi, eu axându-mă pe întrebări ce privesc sistemul educaţional.

Nah, belea! că nu aveam Skype si dă-i şi luptă cu tehnologia si vezi cum funcţionează. DAr, din multitudinea problemelor care macină sistemul educaţional, cum aş fi putut să fac eu repede o sinteză şi să mă hotărăsc doar la două dintre ele?

Aoleu! Inima îmi iese din piept 🙂 nu am răbdare să stau o oră pe scaun. NIciodată nu am avut, aşa că iertaţi-mi mobilitatea, iar despre lumină ce să mai zic? niciodată nu am avut lumină în apartament, dar am făcut tot posibilul să las lumina gri a toamnei din ziua de 17 octombrie de la ora 12, să intre pe fereastră astfel încât să „ma schiţez” şi eu pe undeva!

Ce a răspuns doamna Udrea, la toate întrebările adresate de cei cinci bloggeri, VIZIONAŢI şi CITIŢI AICI

5 gânduri despre &8222;Cu doamna Udrea la Adevarul live&8221;

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s