Participă şi câştigă premii fabuloase la campania Vinerea Bloggerilor

Se pun la bătaie premii în valoare de până la 15000 lei! WOW … Ceasuri, cosmetice, tablete, vouchere şi câte şi mai câte!

Despre ce e vorba? este simplu!

Doar dacă ai un blog  eşti invitat de către  BlogAwards să participi în perioada 20 Octombrie – 28 Noiembrie la campania Vinerea Bloggerilor 2014, dotată cu premii de peste 15.000 de lei.

BlogAwards organizeaza competitia Vinerea Bloggerilor 2014, concurs cu premii totale in valoare de peste 15.000 lei, ale carui sponsori sunt: Mylash, GemSale, SportAddict, Vegis, Mustash, Bio-Cosmetics, CautCeas, CeasMania, Babytrend (este posibil ca noi sponsori sa se alature pe parcurs).

Până pe 28 Noiembrie, la ora 23:59, te poţi înscrie cu blogul sau blogurile tale care respectă cerinţele fiecărei campanii în parte (verifică fiecare campanie, pentru a afla la care dintre acestea poţi participa cu blogul tau).

Pentru a te înscrie în competiţie trebuie doar să ai un blog care să respecte cerinţele fiecărui concurs, să scrii articole şi să le înscrii în formularul corespunzător fiecărui concurs în parte. Poţi începe să scrii direct la campaniile care te atrag (cu cât participi la mai multe campanii, cu atât ai mai multe şanse de a câştiga mai multe premii).

CITEŞTE ABSOLUT TOATE DETALII DESPRE CAMPANIE; PREMII SI REGULAMENT AICI

2 gânduri despre &8222;Participă şi câştigă premii fabuloase la campania Vinerea Bloggerilor&8221;

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s