Am pagina mea în S&T

Începand cu luna noiembrie, am pagina mea în revista Ştiinţa şi Tehnică, cea mai longevivă revistă de popularizare a ştiinţelor, dar nu oricum, ci cu acel simţ de răspundere care, uneori, nu mai este prezent oriunde datorită invadării maximului interes comercial aflat în trendul secolului.

Pe lângă multele subiecte de interes maxim ce le puteţi urmări în această revistă, aş vrea să mă laud că am apărut şi eu la pagina 82. Am fost plecată prin lume vreo 10 zile şi am multe să va povestesc, dar le iau pe rând, până mă reaşez, aşa că încep prin a vă posta pagina mea. Sper să vă placă, iar continuarea o veţi putea citi în numărul din decembrie care va apărea curând.

noiembrie2014Pentru această onoare, vreau să mulţumesc oamenilor deosebiţi din echipa Ştiinţa&Tehnică care m-au încurajat şi susţinut, după ce ne-am cunoscut: Alexandru Mironov, Marc Ulieriu, Adrian Nicolae, Cristian Român, Cătălin Beldea şi ceilalţi din spatele altor munci invizibile, dar concrete.

Un sumar al revistei, puteti urmări şi pe Lynx TV:

P.S. nu uitaţi de continuarea articolului, în numărul din februarie. Tot ceea ce scriu, reprezintă părţi din experienţele mele.

7 gânduri despre &8222;Am pagina mea în S&T&8221;

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s