Odă Porcului 2014 – Episodul 1

Astă seară, am trecut să văd care e atmosfera pe la „Oda porcului”. Pentru că anul trecut am pelcat destul de dezamăgită, chiar dacă din articolul pe 2013 nu prea reieşea dezamăgirea mea, anul acesta mă gândisem să nu mai trec deloc prin Piaţa Unirii. M-am răzgândit din mai multe motive şi am adunat materiale de un miniserial.

Aşa că, trecând peste faptul că m–au salutat cu juma` de gură unele persoane, iar altele nu m-au văzut sau m-au evitat, pentru că deh, deseori se amestecă prietenia cu politica, să purcedem la descrierea primului episod din seria „cârcotaşii de serviciu la Oda porcului”.

Mărturisesc că Ştefan, având experienţa de jurnalist, e mult mai atent la detalii decât mine,şi dacă nu mă făcea atentă nu aş fi observat, mai ales că eu nu prea ascult muzică. Ce urmează să vă spun?

Păi vă spun că în Piaţa Unirii, în decurs de jumătate de oră, DJ ul a pus de două ori o melodie, care de fapt s-a repetat de vreo 5 ori cât timp am stat eu pe acolo, fără ca organizatorii să sesizeze şi de fapt, cred că mai nimeni nu era atentă la versuri.

P1150013P1140985

Mi-a luat ceva vreme să o găsesc să v-o postez, dar având în vedere că vă povestesc despre o manifestare din Piaţa Unirii, Judeţul Vrancea, sărbătoarea „Vrancea DAlbă” şi pomana porcului sponsorizată de „Premium Porc”, ca ofrandă a realizărilor de peste an şi în cinstea cetăţenilor săi, te unge la suflet o asemenea melodie, ce a răsunat tare, tareee, taaaaaaaareee, în Piaţa UNIRII! hihihi… „cuminte am mai fost, să ştii… Santa Klaus, Santa Klaus, să ne scapi de MIckey Mouse…” muah

Dacă nu vă vine a crede, avem şi filmarea originală, din Piaţă, dar se aude ca din piaţă, nah, tremurat, nu ca la studio, ca doar era şi frigut şi aburii de la ceaun „absorbeau” anumite note 🙂

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s