Cârnaţi de Pleşcoi la ATELIER

ACesta nu este un advertorial, este un elogiu adus cârnaţilor şi preparatelor de Pleşcoi.

Fără nicio tentă sau aluzie politică, adicătelea ce are una cu prefectura şi de ce ar trebui să rebranduim nişte cârnaţi de dragul blonzimilor?

Este ajunul Crăciunului şi gospodinelor probabil că li s-au fiert sarmalele, s-au afumat costiţele, caltaboşii, eventual doar unele dintre ele mai au şi astăzi sarmalele de fiert. Bărbaţii au pus ţuica din alambic la sticle, vinul din butoaie la damigene sau în sticle, că deh, aşa se cade prin gospodării.

Dar dacă nu aţi făcut cârnaţi de casă, iar la supermarket nu mai găsiţi carne, iar dacă există de toate, staţi pe la cozi interminabile, pontul meu pentru voi este să mergeţi la Pleşcoi.

Păi, recent, am trecut pe acolo cu nişte colegi de breaslă. Am rămas foarte surprinşi de schimbarea de peisaj. Înainte te cam uitai luuung şi nu ştiai la ce poartă să baţi să-i cumperi. Acum nu mai există nicio problemă. Cum vii dinspre Mărăcineni, la prima curbă te aşteaptă un adevărat EXPO „Muzeu”, numit Atelier de produse tradiţionale, unde peste tot sunt agăţaţi cârnaţii proaspeţi, semiafumaţi, călcaţi şi foarte uscaţi, şuncile, costiţele şi jamboanele, iar în galantare carne proaspătă şi alte varietăţi de produse.

O NEBUNIE!

„Nebunii” făcute ca la mama acasă în miniabatorul şi laboratorul din spatele magazinului. Intri, admiri. guşti, cumperi, ceri şi explicaţii dacă vrei. Preţuri mici, la calitatea de Pleşcoi. Te duci şi ţi-ai luat de pe cap şi grija mesei de Crăciun! Punctul este şi o excelentă atracţie turistică şi nu departe, la Berca puteţi merge la „Vulcanii noroioşi”!

Crăciun Fericit!

P1120403 P1120404 P1120405 P1120406 P1120407 P1120408 P1120409 P1120410 P1120411 P1120412

3 gânduri despre &8222;Cârnaţi de Pleşcoi la ATELIER&8221;

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s