A apărut noul număr din revista Ştiinţa şi Tehnică!

Cu un nou elan, echipa Ştiinţa şi Tehnică a pornit la un nou drum, pe cont propriu! Şi-au înfiinţat o nouă firmă şi, aceeaşi oameni cu brandul moştenit în buzunar, vor încerca să păstreze continuitatea revistei de popularizare a ştiinţelor, cu o vechime de peste 65 de ani. Tineri şi energici, cei 5-6 oameni muncesc pe brânci să avem şi noi, ceea ce alte state menţin cu echipe numeroase, puternici şi finanţate.

Subiectul lunii februarie este RASISMUL Ştiinţic, iar în paginile sale mai puteţi descoperi numeroase subiecte interesante cum ar fi cele mai complexe misiuni APollo, cum vor românii să ajungă „făcători de stele” sau poţi descoperi, chiar, cine şi cum te-a manipulat. La pagina 88 mă descoperiţi şi pe mine cu episodul al doilea din periplul muzeal ştiinţific şi rolul acestor muzee în educaţia non formală.

Revista din luna februarie este însoţită de un volum interesant, ce cuprinde munca de cercetare de peste patru ani, depusă de unul dintre membrii echipei S&T, Adrian Nicolae, şi anume: Revoluţia după DArwin. Pledoarie pentru specia umană. Pachetul întreg costă 24 de lei.

Nu ezitaţi să vizitaţi şi site-ul http://www.stiintasitehnica.com

Ce ziceţi?

ST_12feb15http://youtu.be/kdRWtO5QxT4

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s